رئیس پلیس تهران بزرگ همزمان با شروع طرح دستگیری خریداران اموال مسروقه، از شناسایی ۲هزار واحد مشکوک به خرید اموال مسروقه و بهاصطلاح دسته دوم خبر داد.
به گزارش همشهری، سردار عباسعلی محمدیان روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: سؤالی که از سوی مردم مطرح است، اینکه سرنوشت اموال مسروقه چه میشود؟
وی در پاسخ به این سؤال توضیح داد: برخی از اموال در بازارهای متعدد به اسم استوک و کالای دست دوم فروخته میشود که به اطلاع مردم میرسانیم بخشی از این اموال سرقتی است. برخی از اموال سرقتی نیز به خارج از کشور منتقل میشود که پلیس باید توان برهمزدن و قطع چرخه سرقت را داشته باشد.
وی ادامه داد: بیش از ۲هزار واحد صنفی شناسایی شدهاند که این واحدهای صنفی از آن دستهای هستند که باید مورد بازرسی قرار گرفته و کنترل روی آنها صورت گیرد. یکی از ارکان مهم چرخه سرقت، خریداران اموال مسروقه هستند که به عمد و یا از روی ناآگاهی اقدام به خرید اموال سرقتی میکنند. برای کنترل این موضوع باید واحدهای صنفی که نوع فعالیتهایشان خریدو فروش اموال دست دوم است در سامانهای این موضوع را به اطلاع پلیس برسانند.
وی افزود: پیش از این، از این واحدهای صنفی تعهد گرفته شده بود که چنین اموالی را خرید و فروش نکنند و همه اموال دستدوم را در دفاتر مخصوص ثبت و تلفن فروشنده را درج کنند و اگر چنین روندی طی نشود بهطور قطع اموال کشف شده سرقتی تلقی و مورد پیگرد قرار خواهد گرفت.
طرح پلیس پایتخت برای مبارزه با خریداران اموال مسروقه آغاز شد
شناسایی 2هزار واحد صنفی مالخری
در همینه زمینه :
کوتاه از حادثه