• سه شنبه 4 شهریور 1404
  • الثُّلاثَاء 2 ربیع الاول 1447
  • 2025 Aug 26
شنبه 12 خرداد 1397
کد مطلب : 18701
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/jv4R
+
-

برنامه‌های ارکستر سمفونیک تهران در جام جهانی

موسیقی
برنامه‌های ارکستر سمفونیک تهران در جام جهانی


با اینکه در روزهای‌ماه رمضان خبری از برگزاری ارکستر سمفونیک تهران در تالارهای تهران نیست، اما این ارکستر در روزهای آتی در شهرهای کشور روسیه به روی صحنه می‌رود. قرار است ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی اجراهای باشکوهی را در شهرهای روسیه رقم بزند.

علی اکبر صفی‌پور، مدیرعامل بنیاد رودکی به هنرآنلاین گفت: «قصد داریم همراه تیم ملی فوتبال کشورمان، 3شب فرهنگی در روسیه برای اجرای ارکسترها داشته باشیم. جام جهانی فرصتی برای نشان دادن هنر ایرانی است. تفاهمنامه‌ای با فدراسیون فوتبال برای ساخت سرود تیم ملی بسته شد و ساخت این سرود بر عهده ارکسترهای بنیاد رودکی قرار گرفت. از این‌رو 2قطعه بی‌کلام با ارکستر سمفونیک و 2قطعه با کلام با اجرای سالار عقیلی آماده و ضبط و در مراسمی باشکوه با حضور ورزشکاران و هنرمندان رونمایی شد. در تاریخ 24خردادماه و پیش از نخستین بازی تیم ملی در بزرگ‌ترین سالن شهر سن‌پترزبورگ و 27خرداد در سالن اصلی کنسرواتوار مسکو و 29خرداد در کازان این سرودها اجرا خواهد شد.»

همچنین ارکستر سمفونیک تهران در چهاردهم و پانزدهم تیر در تالار وحدت تهران روی صحنه می‌رود. در این اجرا، «وکالیز» و «کنسرت پیانو شماره2» اثر سرگئی راخمانینوف و «سمفونی شماره9» اثر آنتون دورژاک به اجرا درخواهد آمد. میترا کوته به‌عنوان سولیست در «کنسرت پیانوی شماره2»‌ راخمانینوف حضور دارد.

پیش از این نیز دو اجرای مشترک با ارکستر فستیوال راونا به رهبری ریکاردو موتی از برجسته‌ترین رهبرهای ارکستر موسیقی در جهان در تالار وحدت و ایتالیا اجرا شد.

این خبر را به اشتراک بگذارید