• دو شنبه 17 اردیبهشت 1403
  • الإثْنَيْن 27 شوال 1445
  • 2024 May 06
سه شنبه 8 خرداد 1397
کد مطلب : 18121
+
-

نانوا‌ها به سنگک سبوس اضافه نمی‌کنند


رئیس اتحادیه نان سنگک درباره اضافه کردن سبوس به آرد توسط نانوایی‌ها گفت: سبوس آرد‌هایی را که در تهیه نان‌های سنگک استفاده می‌شود، کارخانه‌های تولید آرد اضافه می‌کنند در نتیجه نانوایی‌ها  به آرد سنگک سبوس اضافه نمی‌کنند. پیش از این یزدان سیف، معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه مردم نان سبوس‌دار نخرند، گفته بود که رواج پیدا کردن مصرف سبوس در کشور حاصل تبلیغات نادرست و زیاد است. او گفته بود متأسفانه در برخی از موارد مشاهده شده که از سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود. این صحبت معاون وزیر جهادکشاورزی موجب تردید مردم در خرید نان‌های سبوس‌دار شده و از طرفی نانوایی‌ها نیز متهم به اضافه کردن سبوس به آرد برای تهیه نان شدند که واکنش رئیس اتحادیه نان سنگک را در پی داشت. اصغر پابرجا، رئیس اتحادیه نان سنگک در گفت‌وگو با میزان در واکنش به صحبت‌های معاون وزیر جهادکشاورزی مبنی بر اینکه مصرف سبوس در نان غیرقانونی و غیربهداشتی است، اعلام کرد: آرد‌هایی که در تهیه نان‌های سنگک استفاده می‌شود در کارخانه‌های تولید آرد تولید و در همان جا به آن سبوس اضافه می‌شود. به‌گفته او، نانوایی‌ها به آرد سبوس اضافه نمی‌کنند که غیرقانونی و غیربهداشتی باشد. او درباره اینکه آیا سبوس دامی در نانوایی‌ها استفاده می‌شود یا خیر، گفت: اطلاعی از این موضوع ندارم و از خود معاون وزیر جهاد در این‌باره بپرسید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید