پاستا با سس ایتالیایی
آزاده حبیبیتنها
پاستاها را میتوان با سسها و طعمهای مختلفی امتحان کرد.یکی از لذیذترین آنها همین سس ایتالیایی است.
مواد لازم: پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط، سیر رنده شده ۲ الی ۳ حبه، پاستا ۳۰۰ گرم، گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم، فلفل دلمهای قرمز و سبز ۲ عدد، پوره گوجه ۱ پیمانه، خامه ۳ قاشق غذاخوری، پنیر پارمزان 2قاشق غذاخوری، آویشن یک قاشق چایخوری، نمک و فلفل به میزان لازم.پاستاها را با مقداری نمک در آب جوش ریخته تا بپزند. پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند و تغییر رنگ دهد. گوشت چرخکرده و فلفل دلمهای را اضافه کنید و تفت دهید. پوره گوجه و خامه را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود سپس با پاستای آبکشی شده مخلوط کنید. سطح پاستاها را با پنیر رنده شده بپوشانید و 10 دقیقه با در بسته روی حرارت ملایم قراردهید تا پنیرها آب شود.