برای اینکه بتوانید مواد غذایی را مدت زمان بیشتری در یخچال نگهداری کنید کافی است چند نکته ساده را رعایت کنید:
سبزیهای برگ سبزی مانند اسفناج را در کیسهای پلاستیکی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید. سبزیجاتی مانند کاهو را نیز در کاغذ بپیچید و در یخچال بگذارید. در مورد سبزیخوردن نیز بعد از شستوشو و خشککردن کامل آن، در ظرف رویی دردار در یخچال نگهداری شود با این کار شما تا 6، 5 روز سبزیخوردن تازه دارید. سبزیجاتی مانند انواع کلمها و گلکلم را بدون آنکه بشویید، در یخچال بگذارید و قبل از هر بار مصرف آنها را بشویید.
برای ماندگاری بهتر قارچ، آن را در پاکتهای کاغذی قرار دهید. سبزیجاتی مانند هویج، شلغم، چغندر و ذرت در کیسه پلاستیکی در قفسه سبزیجات قابل نگهداری هستند.
یکشنبه 17 مهر 1401
کد مطلب :
173317
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/DRkok
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved