آزاده حبیبی تنها
مواد لازم: نخود یک کاسه ماستخوری، سیبزمینی کوچک یک عدد، پیاز متوسط یک عدد، سیر 3تا 4حبه، سبزی معطر مقداری، گوجهفرنگی کوچک یک عدد درصورت تمایل، بیکینگ پودر یکدوم قاشق چایخوری، پودر انبه، پودر فلفل سیاه و قرمز، گلپر، نمک، ادویه مخصوص فلافل.
دستور تهیه: نخودها را حداقل 24ساعت خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و به همراه بقیه مواد داخل غذاساز بریزید. غذاساز را با دور تند روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اگر مواد مخلوط شده هنوز سفت بود کمی آب به آن بیفزایید. سپس یک شیر جوش یا قابلمه کوچک را روغن ریخته تا داغ شود.با قاشق مواد را داخل قالب ریخته و سر آن را صاف کنید، سپس مواد فرم گرفته را داخل روغن بیندازید تا با حرارت متوسط و بهصورت یکنواخت سرخ شود.این میزان مواد حدود 20عدد فلافل به شما میدهد.درصورت در دسترس نبودن پودر انبه یا ادویه فلافل، استفاده از پودر فلفل سیاه و قرمز کفایت میکند.
فلافل خانگی
در همینه زمینه :