متأسفانه در دورههای قبلی مدیریت شهری توجه چندانی به توسعه و نگهداشت حملونقل عمومی شهر تهران نشده است و در نتیجه امروز با کسری و عقبماندگیهای جدی و اساسی در این زمینه روبهرو هستیم. در چنین شرایطی خرید قطعات موردنیاز و پر کردن انبارها ضروری بهنظر میرسد؛ بهویژه در بخش مترو که نقش اصلی را در جابهجایی مسافران ایفا میکند و به نوعی ستون فقرات حملونقل پایتخت محسوب میشود. در همین رابطه هادی علیرضایی، مدیرعامل و نایبرئیس هیأتمدیره شرکت سرمایهگذاری شهر تهران درباره خرید و تحویل چرخهای موردنیاز شرکت متروی تهران به همشهری میگوید: «طی 2مناقصه عمومی بیش از 62میلیارد تومان برای خریداری 2هزار چرخ مترو هزینه شده است. شرکت سرمایهگذاری شهر با توجه به سفارش 2هزار چرخ توسط شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه نسبت به برگزاری این مناقصهها اقدام کرده است. از این تعداد تاکنون در مجموع حدود 900چرخ مترو وارد کشور شده و آنها را به بهرهبردار یعنی شرکت بهرهبرداری متروی تهران و حومه تحویل دادهایم. بخش دیگری از این چرخها در کشتی بارگیری شده و در حال حمل است و بخش دیگری هم در مرحله بازرسی کشور سازنده قرار دارد و نهایتا طی چند هفته آینده تمام این چرخها وارد کشور میشود و بهطور کامل به بهرهبردار تحویل داده خواهد شد. با توجه به مساعدت معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در تسریع در پرداختها و تمهیدات لازمی که از سوی این معاونت اندیشیده شده بود، 100روز زودتر از زمان پیشبینی شده در قرارداد، نخستین پارت چرخها را تحویل شرکت بهرهبرداری متروی تهران دادهایم.»
35 تا 50درصد صرفهجویی
علیرضایی اعلام میکند :«در این خریدها نسبت به مناقصه قبلی 27میلیارد تومان صرفهجویی مستقیم صورت گرفته است. درواقع حدود 35درصد بهنسبت مناقصه قبلی و حدود 50درصد نسبت به مبلغ کل خرید انجامشده صرفهجویی مالی انجام دادهایم.» علاوه بر چرخها، برای قطعات سیگنالینگ و سوزن و قطعات برقی موردنیاز مترو نیز سفارش خرید داده شده است. علیرضایی از سفارش و واردات بخش دیگری از قطعات موردنیاز شرکت بهرهبرداری متروی تهران خبر میدهد و در اینباره میگوید: « در این بخش هم ۳مناقصه عمومی برگزار شد و این موضوع را هم پیگیری میکنیم تا به نتیجه برسد. در مجموع یک قرارداد 200میلیارد تومانی با شرکت بهرهبرداری متروی تهران برای تامین قطعات موردنیاز این شرکت بسته شده است.»
تأمین تجهیزات موردنیاز هواشناسی
همچنین مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری شهر توضیحاتی درباره قراردادهایی که با شرکت کنترل کیفیت هوا و سازمان آتشنشانی بسته شده است، ارائه کرده و میگوید: «علاوه بر مترو قراردادهای دیگری هم برای تهیه لوازم و تجهیزات مورد نیاز شرکت کنترل کیفیت هوا بسته شده است. در همین رابطه بخشی از گازهای موردنیاز برای سنجش آلودگی هوا و همچنین نرمافزار کنترل آلودگی صوتی از کشورهای اروپایی وارد کشور شده و به شرکت کنترل کیفیت هوای تهران تحویل دادهایم. علاوه بر این در سال گذشته قراردادی به ارزش 150میلیارد تومان با سازمان آتشنشانی تهران منعقد کردهایم که البته تاکنون اجرایی نشده است.»
دو شنبه 6 تیر 1401
کد مطلب :
164498
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/v2NXM
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved