فارس: حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه با توجه به عملکرد کوتاهمدت دولت سیزدهم اثبات شد که تمام بهانههایی که اصلاحطلبان برای حل نشدن مشکلات اقتصادی کشور میآوردند و آن مشکلات را به برجام و پذیرش FATF وصل میکردند، باطل بوده و با هدف تخریب افکار عمومی جامعه بود تا بتوانند اهداف آمریکا را در کشور پیاده کنند، اظهار داشت: امروز که میبینند نظام جمهوری اسلامی بدون اینکه امتیازی به غرب بدهد و FATF را بپذیرد و مشکلات اقتصادی را به برجام گره بزند، میتواند به سمت حل مشکلات اقتصادی حرکت کند و حتی منابع درآمدهای ارزی را به سمت کشور برگرداند و امتیازی هم به غربیها ندهد، احساس میکنند که مردم در دوره آینده به اینها روی نخواهند آورد و فریب افکار و دسیسههای آنها را نخواهند خورد و از طرفی نیز باید پاسخگوی صدمات و خساراتی که به کشور وارد کردند باشند. وی افزود: وجود این بهانه که اصلاحطلبان مطرح میکنند که ما با شرط و شروط در انتخابات شرکت میکنیم، چیز جدیدی نیست و اصلاحطلبان آنرا بارها به اشکال مختلف مطرح کردهاند و هربار که دیدهاند مردم به سمت جریان فکری دیگری گرایش دارند، یا انتخابات را زیر سؤال بردهاند یا انگ تقلب به نظام زدهاند و یا شورای نگهبان را تحت فشار قرار دادهاند.
ترقی با بیان اینکه مواضع اصلاحطلبان نشان میدهد که آنها امیدی به بازگشت به حاکمیت از طریق صندوق رأی و انتخابات ندارند، اظهار داشت: چون میدانند که مردم به آنها رأی نمیدهند و اصلاحات را پای صندوق مرده تصور میکنند، برای همین بهدنبال این موضعگیریها و تحریم انتخابات آینده و مشروط کردن حضورشان در صحنه هستند تا بتوانند آبروی از دست رفته خودشان را قدری ترمیم ببخشند. درحالیکه امروز باید پاسخگوی خیانتها و خسارتهایی که به کشور وارد کردهاند باشند. این فعال سیاسی بیان داشت: مردم درنظرسنجیها عمده دلیل عدممشارکت خود در انتخابات را بیتوجهی دولت به خواستههای خود عنوان کردند. وقتی میزان مقبولیت دولت به زیر 8درصد رسید، طبیعی است که مردم مشارکتی نکنند و وقتی شاهد افزایش 300تا 400درصدی نرخ تورم باشند و مشکلات اقتصادی همچنان متراکم باقی بماند و هیچکدام از گرفتاریهایشان حل نشود، طبیعی است که مشارکت کاهش یابد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تأکید بر اینکه علت اصلی کاهش مشارکت ضعف و ناکارآمدی دولتهای یازدهم و دوازدهم بوده و درنظرسنجیها هم این مسئله کاملا مستند است، گفت: باید مشارکت را پس از اینکه دولت فعلی با عملکردش و با حضور در بین مردم رضایتی را ایجاد کرد مورد ارزیابی قرار داد.
عملکرد دولت معیاری برای رضایتمندی و مشارکت مردم است
در همینه زمینه :