سیدمحمد فخار
«تخم شربتی» همان چیزی است که کمک بسیار زیادی به شخص روزهدار میکند. البته این شربت را برای آغاز افطار توصیه نمیکنیم اما 2ساعت پس از افطار و قبل از آغاز وعده سحری، مناسبترین زمان برای مصرف آن است. شربت تخم شربتی که بهتر است پس از خیساندن دانهها در آب، با عسل و آب خنک و زعفران میل شود، بهخاطر داشتن دانههای ژلاتینی تا مدتها فرد را سیر نگهمیدارد. این دانههای سیاه رنگ طبعی گرم دارند اما خنککنندگی و رفعکننده عطش، تامین انرژی روزانه برای زمان طولانی و حتی خوشبوکنندگی دهان از مزایای این شربت است. همچنین مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل برای جلوگیری از حساسیتهای فصل بهار کارا و مؤثر است. پس یادتان نرود این شربت مقوی و خوشمزه را حتما در ماه رمضان میل کنید.
یکشنبه 14 فروردین 1401
کد مطلب :
156947
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/lYBOj
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved