• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
دو شنبه 20 دی 1400
کد مطلب : 150447
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/lYn1M
+
-

تسلیم‌نشدن در برابر‌دشمن زورگو جزو اصول انقلاب است

رهبری
تسلیم‌نشدن در برابر‌دشمن زورگو جزو اصول انقلاب است

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز (یکشنبه) در دیدار تصویری با جمعی از قشرهای مختلف مردم قم، قیام تاریخی ۱۹دی‌ماه ۱۳۵۶ قم را نشان‌دهنده «عمق اعتقاد دینی» و «غیرت دینی همراه با عقلانیت» خواندند و با اشاره به کینه عمیق آمریکا به نظام برخاسته از اعتقادات ملت ایران گفتند: باید با درک وظیفه کنونی، با امید و وحدت و قدرت به سمت چشم‌انداز روشن آینده حرکت کنیم که در این مسیر مسئولان نیز باید با تقویت و تکمیل ابعاد مردمی، تلاش‌های مشهود خود را برای حل مشکلات گسترش دهند.
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام‌معظم‌رهبری، رهبر معظم انقلاب با اشاره به کسانی که شعار «مرگ بر آمریکا» را علت خصومت همیشگی استکبار با جمهوری اسلامی می‌دانند، افزودند: آمریکا از بُن دندان با نظام اسلامی دشمن است؛ زیرا این نظام را برخاسته از دین و مظهر اعتقادات دینی ملت می‌داند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، غیرت دینی را از دیگر عوامل قیام ۱۹دی‌ماه برشمردند و گفتند: برخی تلاش و تبلیغ می‌کنند که غیرت دینی را «بی‌منطقی و خشونت» بنامند، اما حقیقت این است که غیرت دینی همراه با عقلانیت و برخاسته از بصیرت است و بصیرت نیز شعبه و مظهری از عقلانیت است؛ ضمن اینکه در عمل نیز در اغلب موارد، غیرت دینی با عقلانیت همراه بوده است.
رهبرمعظم‌انقلاب تصمیم رژیم طاغوت برای چاپ مقاله موهن درباره امام در یکی از روزنامه‌ها را تصمیمی براساس محاسبه و نقشه خواندند و گفتند: طاغوت با درک نفوذ روزافزون امام در مردم، می‌خواست جایگاه انگیزه‌بخش و انرژی‌بخش ایشان را تنزل دهد و مرکزیت نهضت را از بین ببرد و اگر مشت محکم مردم قم در ۱۹دی‌ماه ۵۶ به سینه طاغوت نمی‌خورد، این حرکت را در شکل‌های مختلف ادامه می‌داد.
رهبرمعظم‌انقلاب با اشاره به پشت‌گرمی طاغوت به حمایت واشنگتن و سخنان کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا در ۱۰دی‌ماه ۵۶ در تهران افزودند: کارتر براساس محاسبات غلط آمریکایی‌ها که همچنان ادامه دارد، ایران پهلوی را «جزیره ثبات» نامید، اما قیام مردم قم و سلسله قیام‌های بعد از آن، به‌گونه‌ای نقشه محاسباتی رژیم و آمریکا را برهم زد که کارتر مجبور شد سال ۵۷، ژنرالی به‌نام هایزر را به ایران بفرستد تا با کشتار، کودتا یا هر روش دیگر، نهضت اسلامی ملت ایران را سرکوب کند که به فضل الهی ناکام ماند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شهادت رساندن سردار سلیمانی را نمونه دیگری از استمرار محاسبات غلط آمریکایی‌‎ها دانستند و افزودند: تروریست‌ها می‌خواستند حاج قاسم را به‌عنوان نماد حرکت عظیمی که نماینده‌اش بود، از بین ببرند، اما حرکت عظیم و ابراز ارادت و محبت عمومی ملت ایران و مردم کشورهای دیگر در دومین سالگرد شهادت سردار، به‌عنوان یک حرکت عظیم ناشی از دست قدرت خداوند، نشان داد که دستگاه محاسباتی آمریکایی‌ها حقا و انصافا معیوب و خراب است.
ایشان با ابراز خرسندی از گسترش فکر و عمل جوانان مؤمن و حزب‌اللهی در سراسر کشور، گفتند: برخی اظهارنظرها و گزارش‌ها گویای حقیقت ملت نیست و باطن و احساسات واقعی مردم را باید در مسائلی همچون تشییع شهید سلیمانی درک کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه چند تذکر مهم خطاب به مردم و مسئولان برای حفظ نشاط و حرکت رو به پیشرفت انقلاب اسلامی بیان کردند. ایشان «غیرت دینی» را عامل نجات کشور در بزنگاه‌های مختلف و تبدیل کردن تهدیدها به فرصت خواندند و افزودند: غیرت دینی را حفظ کنید؛ زیرا این غیرت دینی مردم بود که کشور را در دفاع‌مقدس - یعنی آن جنگ بین‌المللی که آمریکا، شوروی، ناتو و ارتجاع آن روز برای به زانو درآوردن انقلاب به راه انداخته بودند- پیروز کرد. رهبر معظم‌انقلاب، تشییع تاریخی شهید سلیمانی را نمونه دیگری از فوران غیرت فرصت‌ساز مردم دانستند و گفتند: در آن مراسم، ملت ایران بار دیگر وحدت و هویت دینی و انقلابی خود را عیان کرد و اگر آن پیکر مقدس به سوریه، لبنان و پاکستان نیز می‌رفت، همانند ایران و عراق مورد استقبال عظیم ملت‌های مسلمان قرار می‌گرفت. حضرت آیت‌‌الله خامنه‌ای «حساسیت‌زدایی از اصول و مبانی انقلاب به‌وسیله تبلیغات وسیع در فضای مجازی و رسانه‌های بیگانه و برجسته‌سازی سخنان افراد کم‌مایه و پرادعا» را از دیگر برنامه‌های دشمنان دانستند و گفتند: اصول انقلاب ازجمله «شکل‌گیری حکومت و جامعه براساس هندسه دینی»، «استقلال» و «مبارزه با فساد و بی‌عدالتی» نباید تضعیف شود. ایشان در همین زمینه افزودند: «تسلیم نشدن در برابر دشمن مستکبر و زورگو» نیز جزو اصول انقلاب است و اینکه در مقطعی با دشمن مذاکره، صحبت و تعامل شود به‌معنای تسلیم شدن در مقابل آن نیست؛ همچنان‌که تاکنون تسلیم نشده و از این پس نیز نخواهیم شد. رهبرمعظم‌انقلاب، حساسیت‌زدایی از اصول انقلاب را بخشی از جنگ نرم وسیع و متنوع علیه ملت دانستند و با دعوت از اهل فکر و قلم و صاحبان فعالیت‌های اجتماعی و مجازی برای مقابله با این نقشه، افزودند: این تصور که اصول انقلاب برای مردم و آینده سودمند نیست، خلاف واقع و بی‌انصافی محض است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تذکری دیگر، همگان را به «حفظ وحدت و انسجام ملی» فراخواندند و تأکید کردند: البته درخصوص بعضی که در مقابل انقلاب می‌ایستند، انقلاب چاره‌ای جز ایستادگی ندارد، اما نباید «اختلاف نظر و سلیقه» به جبهه‌گیری در مقابل یکدیگر، تضعیف امید و مخدوش شدن انسجام عمومی منجر شود.
ایشان با اشاره به تخصص برخی دشمنان انقلاب در سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» و تلاش آنها برای ایجاد اختلاف‌های مذهبی و درگیر کردن شیعه و سنی، افزودند: نباید اجازه داد این مسائل در کشور اتفاق بیفتد و اوج بگیرد؛ همچنان‌که قرن‌هاست شیعه و سنی در کشور در کنار یکدیگر و بدون درگیری و اختلاف زندگی کرده‌اند؛ بنابراین نباید برای اختلاف‌ها بهانه‌ای به‌وجود بیاید که خوشبختانه نیز به‌وجود نیامده است.رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی تاکید کردند: حالا یک کسی حرف غلطی می‌زند و یک نفر هم احساس تکلیف می‌کند، اما این مسائل را نباید ادامه داد و همه باید انسجام عمومی را حفظ کنند.        
     مشروح این دیدار در همشهری آنلاین منتشر شده است.

عمل به وعده‌ها در موعد خود
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در توصیه بعدی با تأکید بر لزوم تقویت امید به آینده، گفتند: جوان امیدوار، بهتر کار و تلاش و تحقیق می‌کند؛ البته تقویت امید فقط با حرف‌زدن نیست و مسئولان باید با کار و تلاش خود که امروز بحمدلله به آن مشغول هستند، دل جوانان را از امید لبریز کنند. ایشان با اشاره به مکتوم ماندن موفقیت‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگون، افزودند: با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی به‌خصوص برای طبقات ضعیف و مشکلاتی همچون مشکلات بانکی و مالیاتی، جمهوری اسلامی دستاوردهای مهمی در بخش‌های مختلف داشته که باید برای مردم و کسانی که فقط با بیان مشکلات از این موفقیت‌ها غافل هستند، بیان شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تحسین گرایش مردمی و محسوس دولت، تقویت و تکمیل این حرکت را ضروری خواندند و افزودند: باید به وعده‌ها نیز در موعد خود عمل کرد و اگر به هر دلیلی اجرای وعده ممکن نشد، صریح و صادقانه برای مردم توضیح داد. ایشان ایجاد سازوکاری برای استفاده از دیدگاه‌ها و شیوه‌های پیشنهادی صاحب‌نظران، متخصصان و مردم و بررسی چگونگی استفاده از مشارکت‌های مردمی را در اقدامات دولت لازم دانستند و به دولتمردان توصیه کردند از ظرفیت‌های مردمی برای نظارت عمومی بر مسائلی نظیر فساد و ویژه‌خواری نیز استفاده کنند. رهبرمعظم‌انقلاب در پایان سخنان‌شان تأکید کردند: مسئولان با همه وجود برای مردم کار کنند و با نیت خالص، کار و تلاش محسوس فعلی را گسترش دهند تا خداوند این تلاش‌ها را هرچه بیشتر پربرکت گرداند.

این خبر را به اشتراک بگذارید