• پنج شنبه 13 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 23 شوال 1445
  • 2024 May 02
یکشنبه 12 دی 1400
کد مطلب : 149738
+
-

کاهش 35درصدی مصرف لبنیات میوه و پروتئین‌ها

 مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از کاهش 20تا 35درصدی مصرف لبنیات، میوه، سبزیجات و پروتئین خبر داد. زهرا عبداللهی، روز گذشته در نشست خبری در پاسخ به همشهری درباره وضعیت تغذیه مردم از لبنیات و پروتئین گفت: «سال گذشته در شروع بیماری کرونا مطالعه‌ای با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام شد که نتیجه این مطالعات حاکی از آن بود که مصرف برخی اقلام غذایی ازجمله گوشت قرمز و سفید، شیر، لبنیات و میوه کاهش 20تا 35درصدی داشته است.» این مسئول، یکی از دلایل کاهش مصرف این اقلام را افزایش قیمت و گرانی دانست و گفت: «ادامه‌دار بودن این وضعیت، می‌تواند عوارضی داشته باشد که اول به‌صورت لاغری و سپس به‌صورت توقف رشد قدی خود را نشان می‌دهد یا اینکه رشد نامناسب جنین را سبب می‌شود. وقتی سیستم ایمنی بدن ضعیف باشد، ابتلا به بیماری‌ها و مرگ هم می‌تواند بیشتر شود؛ بنابراین امیدواریم با سیاست‌های دولت از نظر اختصاص یارانه به دهک‌های درآمدی پایین این مشکل برطرف و منابع پروتئینی و ریز‌مغذی‌ها به سفره مردم وارد شود.»

این خبر را به اشتراک بگذارید