سرآشپز این هفته ۳پیشنهاد شمالی دارد
بفرمایید شیرینی محلی!
سحر غفوری
گرچه تنوع غذایی شهرهای ایران بینظیر است اما در این میان، استانهای شمالی به داشتن بیشترین و خوشمزهترین تنوع غذایی شهرت دارند تا جایی که حتی استان گیلان بهعنوان خلاقترین استان در یونسکو ثبت شده است. از عطر و خوشمزگی غذاهای مازندرانی هم هر چه بگوییم کم گفتهایم؛ چرا که مواد غذایی و سبزیهای محلی عطر و طعم خاصی به این غذاها بخشیده است. مریم گلرو، از بانوان خوشذوق شمالی و ساکن شهر بابل است. او که تنها ۳۰ سال دارد این روزها در فضای مجازی برای آموزش غذاهای محلیشان سنگ تمام گذاشته است. خودش میگوید ۵سال است که آشپزی را در خانه خودش شروع کرده و با کسب مهارت بیشتر برای انواع غذاها، سفارش نیز قبول کرده و در همان شهر خودشان کسبوکاری خانگی به راه انداخته است. او با شیوع کرونا فعالیتش در فضای مجازی را گسترش داده و بهعنوان بلاگر فعال شده و روی غذاهای محلی تمرکز بیشتری دارد. این بلاگر غذا با آموزشهای رایگان، علاقهمندان آشپزی را دور هم جمع کرده است. این بانوی شمالی، ۳ پیشنهاد ویژه برای شما دارد. این شما و این خوشمزههای بابلی!