دومین جلسه کمیسیون ورزشکاران ایران در حالی به پایان رسید که 9عضو آن غایب بودند و جلسه با 11نفر آغاز شد. از این 11نفر، 4عضو بهصورت انتصابی توسط رئیس کمیته ملی المپیک به کمیسیون اضافه شده بودند و در واقع در جلسه دوم 7عضو منتخب ورزشکاران حضور داشتند.
شائبه مهندسی در انتخابات
شائبه مهندسی انتخابات در کمیسیون ورزشکاران نخستینبار توسط فدراسیون کشتی طی بیانیهای اعلام شد و حالا آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون جودو هم آن را تأیید کرده است. میراسماعیلی میگوید: «من آدمی نیستم که بخواهم این مشکل را از بیرون و مجامع بینالمللی پیگیری کنم اما قطعا از داخل و مقامات ارشد کشور پیگیر خواهم شد. این دوستان باید صادقانه به این موضوع پاسخ بدهند که مشکلشان چیست.» فدراسیون کشتی هم از همان جلسه اول به انتصابهای صالحیامیری معترض بود و محمدرضا گرایی و حسن یزدانی در حمایت از فدراسیون کشتی در 2جلسهای که برگزار شد، حضور نداشتند. در دومین جلسه کمیسیون 9نفر غایب بودند ولی با تکیه بر قانون «نصف به اضافه یک» جلسه برگزار شد و طبق پیشبینیها بهداد سلیمی به عضویت هیأت اجرایی درآمد. احسان حدادی در پایان جلسه اول با کنایه این موضوع را مطرح کرده و در جمع خبرنگاران گفته بود: «از حالا عضویت بهداد سلیمی را در هیأت اجرایی تبریک میگویم.» در جلسه دوم بهداد به عضویت هیأت اجرایی درآمد و همین مسئله شائبه این موضوع را که از قبل همهچیز مشخص بوده، قوت بخشید.
جنگ بر سر صندلی ریاست
انتخابات کمیته ملی المپیک قرار بود اواخر بهمن برگزار شود که گویا قرار است این انتخابات به زمان دیگری موکول شود. رئیس فعلی هنوز درباره حضور یا عدمحضورش در انتخابات آتی صحبت نکرده است. صالحیامیری که با نظر هیأت اجرایی در دوره گذشته با عنوان نخبه ورزشی معرفی شد و هیچ رقیبی در روز انتخابات نداشت، بهنظر حالا هم بیمیل به ماندن نیست. حاشیههای پیش آمده در کمیسیون ورزشکاران شاید بیارتباط به 6رأی این کمیسیون در مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک نباشد. 6عضوی که در جلسه 11نفره انتخاب شدند، حق رأی در انتخابات را دارند، 6رأیی که در هر انتخابات ورزشی سرنوشتساز است.
صدای حدادی و ساعی هم درآمد
هادی ساعی، پرافتخارترین ورزشکار ایران در بازیهای المپیک که بهواسطه عضویت در شورای آسیا بدون انتخابات وارد کمیسیون ورزشکاران شده، درخصوص انتخاب بهداد سلیمی بهعنوان نماینده ورزشکاران در هیأت اجرایی کمیته ملی المپیک، گفت: «از ابتدا این موضوع مشخص و همه برنامهها برای همین موضوع بود. انتخابات کمیته ملی المپیک عقب افتاده و نمیدانم چه عجلهای برای انتخاب 6نفر وجود دارد.» احسان حدادی، عضو دیگر کمیسیون ورزشکاران که به انتخابات معترض است نیز در واکنش به برگزاری انتخابات داخلی کمیسیون ورزشکاران گفت: «قرار است هر 9نفر که در جلسه نبودیم، نشست خبری بگذاریم. پشتپردههایی وجود دارد که لازم است نهتنها برای جامعه ورزش بلکه برای مردم ایران شفافسازی شود. باید دستشان برای مردم رو شود تا مشخص شود ورزش را چطور جلو میبرند.» صحبتهای حدادی نظر فدراسیون کشتی و جودو و البته هادی ساعی را بر مبنای مهندسی انتخابات تأیید میکند. قاسم رضایی، دارنده مدالهای طلا و برنز المپیک که در دوره پیش عضو کمیسیون ورزشکاران بود، در رابطه با این کمیسیون نظر جالبی دارد. او به تسنیم گفته است: «اینها مسائل سیاسی است. در آن 4سالی که ما بودیم، کاری برای ورزشکاران انجام نشده و این دفعه هم انجام نمیشود. این یک مجمع فرمایشی است برای انتخابات رئیس کمیته ملی المپیک.» فدراسیون کشتی پیشتر تهدید کرده بود از این عملکرد کمیته ملی المپیک به کمیته بینالمللی المپیک شکایت خواهد کرد و حالا در اعتراض به تصمیمات کمیته ملی المپیک تنها نیست و هر روز به معترضان اضافه میشود.
جنجال در کمیسیون ورزشکاران
در همینه زمینه :