• شنبه 27 مرداد 1403
  • السَّبْت 11 صفر 1446
  • 2024 Aug 17
شنبه 24 مهر 1400
کد مطلب : 142979
+
-

ورود دادگستری به پرونده احیای خلیج گرگان

خبر کوتاه
ورود دادگستری به پرونده احیای خلیج گرگان

مدیرکل دادگستری گلستان از بررسی ترک فعل مدیران دستگاه‌های اجرایی درباره احیای خلیج گرگان خبر می‌دهد و به همشهری می‌گوید: این ارزیابی از سوی دستگاه‌های نظارتی انجام می‌شود. هم‌اکنون درباره ترک فعل یا قصور دستگاهی اظهارنظر نخواهیم کرد، اما معتقدیم با توجه به انجام نشدن اقدامات لازم برای جلوگیری از خشکی خلیج، ترک‌فعل انجام شده است. حیدر آسیابی با بیان اینکه شرح وظایف همه دستگاه‌ها شامل دستگاه‌های ملی و استانی در 2استان گلستان و مازندران و اقداماتی که باید انجام می‌دادند، مشخص است، می‌افزاید: درباره خلیج گرگان موضوع تضییع حقوق عمومی است که این تضییع با گذشت زمان بیشتر می‌شود. جزئیات این بررسی پس از اتمام اعلام خواهد شد.
خشکی خلیج‌گرگان علاوه بر آسیب‌های گسترده در حوزه‌های محیط‌زیستی و اقتصادی به گلستان و تحت‌تأثیر قرار دادن مستقیم معیشت حاشیه‌نشینان به‌ویژه صیادان و فعالان گردشگری، پاکیزگی هوای بیش از نیم‌میلیون نفر از ساکنان شمال‌شرقی کشور را در آستانه خطر قرار داده و با احتمال وقوع ریزگردهای دائمی مواجه
کرده است.
درصورت وقوع ریزگرد، اهالی بهشهر، نکا، گلوگاه در مازندران و بندرگز، نوکنده، گمیشان و کردکوی در گلستان مستقیما تحت‌تأثیر گردوغبار برخاسته از بستر خشک خلیج قرار می‌گیرند که صفحه ایرانشهر روز یکشنبه، 18مهر در گزارشی تفصیلی به این موضوع پرداخت.
خلیج گرگان وسعتی حدود 400 تا 500 کیلومترمربع دارد که بنا به اعلام شرکت آب منطقه‌ای گلستان طی سال‌های اخیر حدود 8 تا 10هزار هکتار آن کاملا بی‌آب شده و سطح آب آن نیز به‌طور متوسط تا 85سانتی‌متر کاهش یافته است.

این خبر را به اشتراک بگذارید