تا چند روز دیگر به خوشمزهترین روز تقویم یعنی روز جهانی غذا نزدیک میشویم. در این روز سازمانهای بینالمللی بهمنظور برقراری روابط در زمینههای کشاورزی و زمینهسازی برای جلوگیری از فقر، گرسنگی و نابودی محیطزیست در قالب «سازمان فائو» گردهم آمدند و تاسیس این سازمان در روز ۱۶اکتبر (۲۴مهر ماه) سال ۱۹۴۵ بهعنوان روز جهانی غذا به ثبت رسید. البته روز غذا بهانهای است تا بیشتر به تاریخچه و اهمیت غذا در زندگی موجودات زنده پرداخته شود. با اینکه غذا پختن و خوردن در بین همه انسانها یکسان است اما عادات غذایی در فرهنگهای مختلف و گوناگون متفاوت است. در ادامه با هم فرهنگ غذایی چند کشور را مرور میکنیم.
پنج شنبه 22 مهر 1400
کد مطلب :
142851
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/pY5Mp
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved