• پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
  • الْخَمِيس 16 شوال 1445
  • 2024 Apr 25
یکشنبه 18 مهر 1400
کد مطلب : 142509
+
-

اسکار، بهترین رستوران دنیا

اسکار، بهترین رستوران دنیا

سامان رضایی

 اگر با ملاک‌های اطلاق اثر هنری به یک پدیده آشنا باشیم به‌طور حتم می‌پذیریم که چنانچه آشپز هنرش را داشته باشد بی‌شک طراحی غذای دستپختش می‌تواند به‌عنوان یک اثر هنری بررسی شود. بر همین اساس رستوران‌های دنیا هم با ملاک‌های فن و هنر آشپزی و چندین ملاک دیگر مورد داوری قرار می‌گیرند. جالب اینکه امسال اسکار آشپزی به رستورانی دانمارکی و سرآشپزش رسید. هر‌ساله افزون بر رتبه‌بندی مشهور میشلن که فرانسوی‌ها پرچمدار داوری آن هستند یک داوری هم توسط شرکت انگلیسی
William Reed Business Media انجام و در مجله انگلیسی رستوران
(Res‌taurant) منتشر می‌شود. در سال‌جاری میلادی رستوران «نوما» (Noma) در کپنهاگ توانست برای پنجمین بار، در رده‌بندی ۵۰ رستوران برتر جهان، عنوان بهترین رستوران را به‌دست آورد. این رستوران دانمارکی پیش از این نیز در سال‌های ۲۰۱۰، ۲۰۱۱، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ میلادی صاحب این عنوان شده بود. سال 2020میلادی به‌دلیل شیوع کرونا رتبه‌بندی رستوران‌ها انجام نشد، اما سال پیش از آن رستوران اسپانیایی El Bulli به‌عنوان بهترین رستوران دنیا انتخاب شده بود. این رستوران واقع در کاتالونیا با سرآشپز معروفش «فران آدریا» پیش از این ۵ بار صاحب عنوان بهترین رستوران جهان شده بود. به گزارش سی‌ان‌ان، داور‌ها رستوران «نوما» را به‌دلیل دو ویژگی مهم به‌عنوان بهترین رستوران سال برگزیدند: غذاهای مبتکرانه و استفاده از مواداولیه منحصربه‌فرد. به‌گفته داور‌ها، مشتری‌های این رستوران هر بار با غذایی جدید و مبتکرانه در این رستوران مواجه می‌شدند و رنه ردزپی، سرآشپز ماهر آن و تیمش پیوسته در جست‌وجوی مواد غذایی بهتر و حتی غیرقابل پیش‌بینی و تبدیل آن به غذاهایی زیبا هستند. فهرست سالانه «۵۰‌رستوران برتر جهان» پس از رأی‌دهی داوران یک آکادمی به همین عنوان تهیه می‌شود که گروهی متشکل از بیش از ۱۰۰۰ داور از سرآشپزها و منتقدان غذا گرفته تا رستوران‌داران و متخصصان آشپزی بین‌المللی را شامل می‌شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید