• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
پنج شنبه 18 شهریور 1400
کد مطلب : 140012
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xkELn
+
-

اعداد برای کره، امتیازها برای ما

آمارهای گروه A نشان می‌دهد کره‌جنوبی و امارات در مالکیت توپ، تعداد پاس و حتی شوت به دروازه بهتر از ایران بوده‌اند ولی ما بهتر نتیجه گرفته‌ایم

اعداد برای کره، امتیازها برای ما


تیم ملی ایران آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی جام‌جهانی را با بهترین نتایج ممکن آغاز کرد. 2پیروزی در 2بازی ابتدایی، ایران را با 6امتیاز صدرنشین کرده و نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده ایران نیز همانطور که پیش‌بینی می‌شد کره‌جنوبی است. البته کره‌ای‌‌ها در 2بازی فقط یک گل زده‌اند و مقابل همین عراق که 3گل از ایران خورد، در زمین خودشان متوقف شده بودند. با این مقایسه‌ها می‌توان ایران را برتر از کره‌جنوبی دانست اما آمارهای دیگری هم برای مقایسه تیم‌ها در گروهA آسیا وجود دارد. در این مطلب شرایط فنی 6تیم گروهA براساس آمارهایی که سایت AFC بعد از هر بازی منتشر می‌کند، بررسی شده است.

  ایران به هزارتایی‌ها نرسید
اولین نکته‌ای که در آمارها به چشم می‌خورد آمار مالکیت توپ در بازی‌هاست که نشان می‌دهد مالکانه‌ترین فوتبال را در گروهA تیم کره‌جنوبی ارائه می‌کند. از این منظر، تیم ایران با وجود اینکه در هر دو بازی برتر از حریفان خود عمل کرده، اما میزان مالکیت توپش نه‌تنها از کره‌جنوبی بلکه از امارات هم کمتر بوده است. در تعداد پاس هم ایران با ردوبدل‌کردن 887پاس در 2بازی‌اش پایین‌تر از کره‌جنوبی و امارات قرار می‌گیرد که هر دو از مرز هزار پاس عبور کرده‌اند. این آمارها نشان می‌دهد دراگان اسکوچیچ به مدلی از فوتبال صرفه‌جویانه علاقه‌مند است که زیاد بر مالکیت بالا و تعداد پاس‌های فراوان متکی نیست. ایران به‌طور میانگین در هر بازی 444پاس داده و در بازی با عراق تعداد پاس‌هایش کمتر از حریف بوده است. ایران کمتر از عراق پاس داد و 3گل به حریف زد، درحالی‌که هفته قبل کره‌جنوبی بیش از دوبرابر عراق پاس داده بود اما نتوانسته بود به این تیم گل بزند. همین نکته تفاوت 2تیم ایران و کره‌جنوبی را نشان می‌دهد.

 میانگین مالکیت توپ
1- کره‌جنوبی 69.5درصد
2- امارات 64.5درصد
3- ایران 58.5درصد
4- عراق 42درصد
5- سوریه 36درصد
6- لبنان 29.5درصد
 تعداد پاس‌ در 2بازی
1- کره‌جنوبی 1122
2- امارات 1100
3- ایران 887
4- عراق 663
5- سوریه 554
6- لبنان 512

  10شوت در چارچوب، 4گل
مقایسه آمار تیم‌ها در تعداد شوت نشان می‌دهد اینجا هم کره‌جنوبی و امارات بیش از ایران به سمت دروازه رقبا ضربه زده‌اند. اما آمار شوت‌های داخل چهارچوب اثبات می‌کند که ایران موقعیت‌های بهتری برای ضربه‌زنی ایجاد کرده و با ضرباتی دقیق‌تر به گل‌هایی بیشتر دست یافته است. ایران در مجموع 2بازی‌اش 22شوت به سمت دروازه سوریه و عراق داشته است. کره‌جنوبی 13شوت و امارات 3شوت بیشتر از ایران زده‌اند. ایران در شوت‌های داخل چهارچوب از امارات سبقت گرفته و همچنان پشت سر کره‌جنوبی قرار می‌گیرد. اما کره هم بالاخره در تعداد گل‌ها از ایران عقب می‌افتد، چون از 10شوت ایران 4تا گل شده ولی از 12شوت کره‌ای‌ها فقط یکی تبدیل به گل شده است. در این بخش، آمار عراق بسیار ناامیدکننده است. این تیم در هر دو بخش تیم آخر شده و در مجموع 180دقیقه بازی فقط یک شوت داخل چهارچوب داشته است!

  تعداد شوت
1- کره‌جنوبی 35
2- امارات 25
3- ایران 22
4- سوریه 17
5- لبنان 12
6- عراق 4
شوت داخل چهارچوب
1- کره‌جنوبی 12
2- ایران 10
3- امارات 6
4- لبنان 5
5- سوریه 3
6- عراق 1

   فقط 2شوت در چارچوب ایران
در بخش دفاعی و موقعیت‌دادن به حریفان، ایران با اختلافی ناچیز بهتر از کره‌جنوبی و امارات عمل کرده است. ایران و کره‌جنوبی طی 2بازی مجموعا 9بار به حریفان فرصت شوت‌زنی داده‌اند و در این بخش مشترکا اول هستند. از این تعداد، 2شوت در چهارچوب دروازه ایران و 3شوت در چهارچوب دروازه کره زده شده که ایران را در این بخش برتر از رقیب نشان می‌دهد. چهارچوب دروازه امارات هم 4بار طی 2بازی تهدید شده و این تیم برخلاف ایران و کره‌جنوبی که هنوز گل نخورده‌اند، یک گل خورده دارد.

شوت مواجه‌شده
1- ایران 9
 2- کره‌جنوبی 9
3- امارات 15
4- سوریه 21
5- عراق 27
6- لبنان 34
  شوت در چهارچوب مواجه‌شده
1- ایران 2
2- کره‌جنوبی 3
3- امارات 4
4- سوریه 7
5- لبنان 10
6- عراق 11

   چقدر اخطار می‌گیریم!
ایران در یک آیتم دیگر هم ضعیف‌تر از کره‌جنوبی و امارات بوده که این یکی می‌تواند در بازی‌های آینده برای ما دردسرساز شود. تعداد کارت‌های زرد تیم‌ها طی 6بازی انجام‌شده نشان می‌دهد ایران به همراه عراق و لبنان بیشترین اخطارها را می‌گیرند و این خطر محرومیت ستاره‌های ما را برای بازی‌های حساس آینده افزایش می‌دهد. شجاع خلیل‌زاده، میلاد محمدی، مهدی طارمی، سعید عزت‌اللهی و علیرضا جهانبخش 5بازیکن اخطاری ایران هستند که با دریافت یک اخطار دیگر محروم خواهند شد.

   تعداد اخطارها
1- کره‌جنوبی 2
2- امارات 3
 3- سوریه 3
4- ایران 5
5- عراق 6
6 - لبنان 6

2بازی بعدی با 2مدعی

در تمام بخش‌های آماری، علاوه بر رقابت ایران و کره‌جنوبی شاهد حضور یک میهمان سوم هستیم که توانسته خودش را به‌عنوان سومین مدعی این گروه مطرح کند و نامش امارات متحده عربی است. جالب اینکه 2بازی بعدی ایران در مهرماه مقابل همین 2 تیم یعنی امارات و کره‌جنوبی خواهد بود. تیم ملی امارات اگرچه هنوز هیچ بردی نداشته و 2امتیازی است، اما در مالکیت توپ، تعداد پاس و شوت به دروازه آمارهای قابل‌توجهی داشته است. البته حریفان امارات 2تیمی بوده‌اند که در پیش‌بینی‌ها ضعیف‌ترین تیم‌های گروه محسوب می‌شوند (لبنان و سوریه). همین نکته به شکل معکوس در مورد عراق هم صادق است؛ اینکه عراق بدترین آمارها را به‌جا گذاشته می‌تواند به این دلیل باشد که 2بازی اول عراقی‌ها مقابل قوی‌ترین تیم‌های گروه یعنی ایران و کره‌جنوبی بوده است.

این خبر را به اشتراک بگذارید