• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
دو شنبه 6 اردیبهشت 1400
کد مطلب : 129142
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/9rPW8
+
-

میز خبر/ جریمه بیش از ۶۲۰هزار خودرو در ساعات منع تردد شبانه در پایتخت

 معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که از زمان آغاز طرح منع تردد شبانه در پایتخت ۶۲۰ هزار دستگاه خودروی سواری جریمه شده‌اند. علی همه‌خانی درباره اجرای طرح منع تردد شبانه در تهران گفت: شهروندان باید توجه داشته باشند که طرح ترافیک در پایتخت فعلا به‌مدت یک هفته لغو شده و اجرای طرح منع تردد شبانه همچنان در تمام شب‌ها جز در شب‌های قدر پابرجاست. بنابراین تمامی خودروهای فاقد مجوز که اقدام به تردد از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد کنند مشمول جریمه ۲۰۰ هزار تومانی خواهند شد.  او با بیان اینکه دوربین‌های پلیس در ساعات منع تردد شبانه فعال است، گفت: از زمان آغاز طرح منع تردد شبانه در پایتخت تا‌کنون، ۶۲۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه غیرمجاز که اقدام به تردد در ساعات ممنوعه کرده بودند، شناسایی و جریمه شده‌اند. معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ همچنین درباره مخدوش کردن پلاک نیز گفت: طرح برخورد با تخلفات مخدوش کردن پلاک نیز همزمان با اجرای طرح منع تردد شبانه در حال اجراست و تنها در فروردین‌ماه امسال۲۵ هزار و ۶۸۹ مورد تخلف مخدوشی و پوشش پلاک مورد اعمال قانون قرار گرفته و ۲۱۴۷ دستگاه خودرو هم به این دلیل توقیف شده‌اند.
 
  بیماران به‌دلیل شلوغی بیمارستان فوت می‌کنند
رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی اعلام کرد که بیماران به‌دلیل تراکم جمعیت در بیمارستان، فوت می‌کنند. حمید عمادی با اشاره به وضعیت ورودی این بیمارستان به ایلنا توضیح داد: «وضعیت بیمارستان در حال بدتر شدن است و طی یکی، دو روز گذشته تا حدودی وضعیت بیمارستان و آمارها ثابت مانده، ولی وضعیت در روزهای آینده نامشخص است.» به‌گفته او، همه اینها در شرایطی است که بیمارستان امام خمینی بیش از هزار تختخواب دارد و درواقع بیمارستان کوچکی نیست که زود اشباع شود: «هم‌اکنون از همه ظرفیت‌های بیمارستان استفاده می‌کنیم، بخش‌های دیگر را تعطیل می‌کنیم تا به بخش کرونا تبدیل شوند؛ البته الان به حد اشباع بیمارستان رسیده‌ایم و بستری‌ها خیلی زیاد است، اما به حد بیمارستان صحرایی هنوز نرسیده‌ایم.» به‌گفته او، هم‌اکنون بیش از 20بخش از بخش‌های بیمارستان به بخش کرونا تبدیل شده‌اند و الان بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی زیر بار کروناست. عمادی با اشاره به تأثیر محدودیت‌های کرونایی گفت: «هر محدودیتی یک تأثیری روی بیمارستان‌ها می‌گذارد که هرقدر جدی‌تر و سفت و سخت‌تر باشد، اثربخشی آن بیشتر خواهد بود. اگر محدودیت تا یک حدی هم اعمال شده باشد باز تا همان حد هم تأثیر دارد. ما باید هر کاری کنیم تا مواجهه‌ مردم با هم کمتر شود و الان واقعا مشکل ما این است که افراد همه با هم مریض می‌شوند و ما نمی‌توانیم جوابگوی همه باشیم.»

ویروس کرونای هندی هنوز در ایران دیده نشده
رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد که هنوز   ویروس هندی در ایران دیده نشده، اما باید منتظر ورود آن باشیم. کیانوش جهانپور به ایرنا گفت: «فعلا ویروس جهش‌یافته انگلیسی نوع غالب ویروس در کشور است که میزان سرایت، بیماری‌زایی و مرگ‌آوری آن از ویروس ووهان بیشتر است و جوان‌ترها را بیشتر مبتلا می‌کند. این ویروس اکنون در کشور تاخت و تاز می‌کند، اما خطر جدید ویروس جهش‌یافته کرونا در هندوستان است که به‌شدت مسری است و میزان تلفات بالایی دارد و حتی از ویروس‌های کرونای دیگر مثل انگلیسی، برزیلی و آفریقای جنوبی خطرناک‌تر است.» به‌گفته او، استان‌های مرزهای شرقی که در همسایگی پاکستان و افغانستان هستند باید بیشتر رعایت کنند. به روسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و استانداران در این مورد توصیه شده و باید تمهیدات لازم را بیندیشند تا بتوانیم این خطر را کنترل کنیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید