ماجراهای طولانی و ادامهدار گرانی و کمیاب شدن مرغ از اسفند99 تا الان، علاوه بر اینکه سفره اقشار متوسط جامعه را خالی و مردم را وادار به ایستادن در صف کرده، صنف رستورانداران را نیز مجبور به تغییرات عجیب و غریبی در نحوه خدمترسانیشان کرده است. بهعنوان مثال یکی از معروفترین رستورانهای عرضه مرغ سوخاری در تهران با حذف یکی دو مورد از پرطرفدارترین غذاهایش مانند فیله سوخاری، قیمت یک پرس مرغ سوخاری 3تکهاش را هم از 40هزار تومان به 70هزار تومان افزایش داده است. بحران مرغ، گروهی از شهروندان را در صفها کلافه کرده و گروهی دیگر را هم که شرایط مالی نسبتا بهتری دارند، جلوی پیشخوان سفارش رستورانها به دردسر انداخته است.
شنبه 28 فروردین 1400
کد مطلب :
128400
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/gJNMk
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved