• یکشنبه 29 مهر 1403
  • الأحَد 16 ربیع الثانی 1446
  • 2024 Oct 20
یکشنبه 21 دی 1399
کد مطلب : 121384
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/73zZG
+
-

نمره بهداشت: صفر

توجه به کیفیت مواد غذایی و بهداشت موضوع گزارش روزنامه‌ها بود

یک سال، یک خبر
نمره بهداشت: صفر


  احسان بهرام غفاری    

آلودگی مواد غذایی، وجود سرب، میخ یا سوسک در شیشه نوشابه، آبیاری صیفی‎‌‎جات با فاضلاب شهری و انواع و اقسام حواشی بهداشتی در صنایع غذایی همواره یکی از ستون‎‌‎های ثابت روزنامه‎‌‎ها و در دهه اخیر، در فضای مجازی بوده است. در سال1379 نیز این ماجرای آلودگی تولید مواد غذایی یکی از بحث‎‌‎های داغ رسانه‎‌‎ها بود. شهریور این سال چند نوشته در روزنامه همشهری منتشر شد که در آن از آبلیموی تقلبی و کشتار غیربهداشتی مرغ گزارش شده بود. به‎‌‎طور مثال تولید لواشک در یک گاوداری یا تولید سوسیس و کالباس از گوشت‎‌‎ حیوانات متفرقه یا مرغ مرده همگی از گزارش‎‌‎های پروپاقرص روزنامه‎‌‎های آن ‎‌‎زمان بود. ترکیدن رب به‎‌‎دلیل تولید گاز در داخل قوطی و مجروح شدن زن خانه‎‌‎دار و هشدار در مورد آبلیموهای تقلبی نیز گزارش‎‌‎هایی بود که به‎‌‎چشم می‎‌‎خورد. از طرفی توصیه‎‌‎های فراوان کارشناسان میزگردهای تلویزیون، هشدارهای بهداشتی مسئولان و گزارش‎‌‎هایی از پلمب فلان کارگاه و بهمان تولیدی مواد غذایی دائما به مخاطبان نشان داده می‎‌‎شد و کماکان این پدیده درحال تکرار است تا وضعیت بهداشت تولید برخی از مواد غذایی معلوم شود. با وجود همه این هشدارها سودجویان همچنان مشغول به‌کار هستند.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید