• چهار شنبه 26 دی 1403
  • الأرْبِعَاء 15 رجب 1446
  • 2025 Jan 15
سه شنبه 11 آذر 1399
کد مطلب : 117399
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/wpyDr
+
-

توصیه های تغذیه ای یونیسف برای کودکان

با توجه به شیوع کووید- ۱۹ و تبعات آن بر تهیه مواد غذایی سالم و تازه، پایگاه خبری یونیسف 5 روش ساده و کاربردی برای تامین غذای کودکان را مورد بررسی قرار داده است.
 اما روش‌های مقرون به صرفه و سالم‌تری نیز وجود دارد:
۱- مقادیر زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید
با وجود اینکه خرید و نگهداری سبزیجات تازه در دوران قرنطینه امر دشواری است، هر زمان که امکان دارد باید میوه و سبزیجات تازه را در دسترس و رژیم غذایی کودکان قرار دهید.
   ۲- استفاده از مواد غذایی خشک و کنسرو شده درصورت دسترسی نداشتن به مواد غذایی تازه
نخود و لوبیای کنسرو شده که حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی هستند، برای مدتی طولانی قابل نگهداری هستند و می‌توان از آنها برای طبخ بسیاری از غذاها استفاده کرد.
 دانه‌های خشک شده مانند لوبیا، حبوبات و غلاتی مانند عدس، نخود، برنج یا کینوا نیز گزینه‌های مغذی با ماندگاری بالا هستند که علاوه بر طعم خوب، مقرون به صرفه نیز هستند. ‌
 ۳- مصرف میان‌وعده‌های سالم
معمولا کودکان در طول روز به یک یا 2 میان وعده نیاز دارند. به جای مصرف شیرینی و اسنک‌های نمکی می‌توان گزینه‌های سالم مانند آجیل، پنیر، ماست، میوه‌های خرد یا خشک شده، تخم مرغ آب‌پز یا سایر مواد غذایی محلی را در دسترس کودکان قرار داد.
  ۴- محدود کردن مصرف موادغذایی فرآوری شده
گوشت‌های فرآوری شده، دسرها و میان‌وعده‌های بسته‌بندی شده، معمولا حاوی مقادیر زیادی از قند، نمک و چربی‌های اشباع شده هستند. به‌منظور کاهش مصرف این نوع مواد در رژیم غذایی بهتر است خرید مواد غذایی فرآوری شده را محدود کنید. درصورت خرید این مواد نیز با توجه به جدول حقایق تغذیه‌ای مندرج روی بسته بندی، موادی را خریداری کنید که سالم‌تر بوده و قند، نمک و چربی کمتری دارند.
  ۵- آشپزی و صرف غذا را به یک تفریح تبدیل کنید
آشپزی و صرف غذا به همراه اعضای خانواده یک روش عالی برای ایجاد عادات سالم، تحکیم پیوندهای خانوادگی و خوشگذرانی است. درصورت امکان از کودکان برای پختن و سرو غذا کمک بگیرید.

این خبر را به اشتراک بگذارید