امسال با توجه به شرایط کرونایی 8هزار بازرس و کارشناس سلامت بر رعایت اصول بهداشتی و دستورالعملهای تعیینشده در ایام عزاداری محرم نظارت دقیق و جدی دارند. بهگزارش ایرنا، سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به اینکه امسال عزاداری محرم با روش خاص بر مبنای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار میشود، اداره بهداشت مواد غذایی وزارت بهداشت از همیاران سلامت هیئتها نیز کمک گرفته و با آموزش دو ساعته به آنان در نظارت دقیق بر اصول بهداشتی مواد غذایی و نذورات در کنار بازرسان و کارشناسان سلامت از آنها استفاده میکند. او افزود: مردم با توجه به وضعیت شیوع کرونا باید امسال محرم نذورات طبخشده خود را به حداقل ممکن برسانند و درصورتی که امکان تغییر از لحاظ شرعی وجود ندارد با مجوز سازمان تبلیغات و مراکز بهداشت محل و حضور کارشناس بهداشت پخت غذا انجام دهند. غلامی توضیح داد: اگر قرار است غذای نذری پختهشده بیرونبر باشد باید توسط اعضای هیئت در منازل توزیع و از تجمع افراد در هیئتها جلوگیری شود. از مردم میخواهیم که برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ از گرفتن نذورات در جلوی هیئتها بهشدت خودداری کنند. رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: مدتزمان پخت غذا تا توزیع نباید بیش از 2 ساعت طول بکشد زیرا باعث مسمومیتزایی میشود. از مردم میخواهیم به هنگام گرفتن غذای نذری که در داخل ظروف یکبار مصرف است، سریعا آن را در ظرف دیگری خالی کنند و ظرف یکبار مصرف را در سطل زباله بیندازند و دستها را بشویند.
دو شنبه 27 مرداد 1399
کد مطلب :
107899
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/wpR3R
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved