کاهش صادرات زعفران
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه صادرات زعفران در دوران کرونا ۱۵ تا ۲۰ درصد از نظر وزنی کاهش یافته است، گفت: با شیوع کرونا، محصولاتی برای کشورها اهمیت پیدا کرده که از نظر امنیت غذایی اولویت بالایی دارند ضمن اینکه شاهد کاهش قدرت خرید مردم نیز هستیم. علی شریعتی مقدم افزود: همچنین تعطیلی رستورانها، ایرلاینها و مجالس نیز باعث کاهش مصرف زعفران شده است.به گفته او صادرات زعفران قبل از شیوع کرونا افزایش جزئی داشت اما بعد از کرونا با کاهش مواجه شد.