باتری گوشی یکی از مواردی است که در شرایط حساس استرس و اضطراب را افزایش میدهد، بهخصوص اگر پاور بانک همراهتان نباشد. در این نوشتار قصد داریم به رایجترین مسائلی که باعث کاهش غیرمنطقی شارژ باتری میشود، بپردازیم و به راهحلهای موجود برای جلوگیری از هدر رفتن شارژ گوشی اشاره کنیم.
زمانی که در جاده هستید، گوشی را در حالت Airplane قراردهید. زمانهایی که در جاده هستید و میبینید که آنتن گوشی یک لحظه پر و سپس خالی میشود، باید گوشی را در حالت هواپیما قرار دهید. همچنین زمانی که در لوکیشن کور هستید و احتمال آنتندهی گوشی پایین است باید گوشی در حالت هواپیما قرار بگیرد؛ زیرا تلاشهای پیاپی برای افزایش آنتن از مواردی است که میزان قابلتوجهی از شارژ باتری گوشی را استفاده میکند.
اگر صفحه گوشی مشکلی دارد، در نخستین فرصت برای تعمیر آن اقدام کنید. مشکلات متفاوت صفحه نمایش گوشی مانند پر پر زدن صفحه گوشی باعث افزایش مصرف باتری موبایل خواهد شد. صفحه نمایش موبایل سهم زیادی از مصرف انرژی باتری گوشی را دارد و درصورتی که تداخلی در عملکرد آن ایجاد شود بدون شک تأثیر مستقیم روی باتری موبایل خواهد گذاشت.
گزینههای اضافی مانند بلوتوث، لوکیشن و موارد مشابه را خاموش کنید. روشن ماندن بلوتوث، دیتا، لوکیشن و موارد دیگر میزان قابلتوجهی از انرژی باتری گوشی را مصرف خواهد کرد. یکی از مواردی که کاربران توجهی به آن ندارند روشن بودن وایفای در محیط خارج از منزل یا محل کار است. اگر در شرایطی هستید که مودم همراه ندارید و در یک مکان مشخص مستقر نیستید، حتما وایفای را خاموش کنید. زیرا در صورت روشن بودن این گزینه با هر بار جابهجایی شما، وایفای در تلاش است تا مودمهای اطراف را شناسایی کند؛ این فرایند میزان زیادی از شارژ باتری را مصرف خواهد کرد.
چند راهکار برای کاهش مصرف باتری گوشی
در همینه زمینه :