• پنج شنبه 6 آذر 1399
  • الْخَمِيس 10 ربیع الثانی 1442
  • 2020 Nov 26
چهار شنبه 10 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 99521
+
-

پیشگیری از کرونا برای محیط‌های تولیدی و کار


     منع تماس فیزیکی مانند دست دادن و روبوسی.
      رعایت حداقل فاصله 2متری پرسنل از یکدیگر.
       استفاده از وسایل یک‌بار مصرف مانند قاشق، چنگال، چاقو، بشقاب، لیوان و...
       شست‌وشوی دست در درجه اول توصیه می‌شود، در غیر این صورت از ضد‌عفونی‌کننده استفاده کنید.
       پوشاندن بینی و دهان در صورت عطسه یا سرفه‌کردن.
       استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده مثل نمک، فلفل، قندوشکر.
       گرم‌کردن نان و غذا در ماکروویو قبل از مصرف.
       استفاده از آب‌های بسته‌بندی‌شده و لیوان یک‌بار مصرف.
      دستمال کاغذی در دسترس برای تمام پرسنل.
       وجود سطل‌های زباله دردار در محلی قابل دسترس برای همه پرسنل.

این خبر را به اشتراک بگذارید