• سه شنبه 6 خرداد 1399
  • الثُّلاثَاء 3 شوال 1441
  • 2020 May 26
چهار شنبه 1 آبان 1398
کد مطلب : 86247
+
-

گوشت مصنوعی طبیعی‌تر می‌شود

دانستنی‌ها
گوشت مصنوعی طبیعی‌تر می‌شود


محققان دانشگاه هاروارد با استفاده از فرایندی به نام rotary jet-spinning، نانوفیبرهایی از ژلاتین خوراکی ابداع کردند که از بافت‌های پیشین گوشت مصنوعی طبیعی‌تر است. به گزارش نیواطلس، سلول‌های یاد‌شده، خود را به فیبرهای ژلاتینی متصل می‌کنند و طی فرایندی از سلول‌های گوشت خرگوش و گاو، فیبر تولید می‌شود. به‌عبارت دیگر محصول نهایی این فرایند گوشتی با ساختار دارای فیبر و بافت طبیعی‌تر‌است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید