24-25
سه شنبه 26 دی 1402
شماره 9003
همشهری محله4
123
123
پیامـک شما را درباره این صفحه می خوانیم

«به» بخور تا به شوی!

آب و هوای تهران اوضاع مناسبی برای کاشت و پرورش برخی درختان میوه داشت. بانوان خوش ذوق و کدبانوی تهرانی هم از این میوه‌ها در پخت انواع خورش‌ها و مربا و تهیه تنقلات و دمنوش نهایت استفاده را می‌بردند.
انار که به میوه تهران شهرت داشته و دارد در بسیاری از غذاهای پایتخت‌نشینان به‌عنوان چاشنی استفاده می‌شود.
8 غذای پایتخت‌نشینان

بفرمایید غذای طهرونی!

ثبت غذاهای تهرانی به‌عنوان میراث ناملموس، از چند سال قبل رواج یافته است. در این میان محله تاریخی کن پیشتاز بوده و 8 غذای این محله ثبت ملی شده است.