«به» بخور تا به شوی!
آب و هوای تهران اوضاع مناسبی برای کاشت و پرورش برخی درختان میوه داشت. بانوان خوش ذوق و کدبانوی تهرانی هم از این میوهها در پخت انواع خورشها و مربا و تهیه تنقلات و دمنوش نهایت استفاده را میبردند. یکی از درختان مثمر در تهران درخت «به» بود. این میوه زمستانه خواص بیشماری دارد. دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، قند و ویتامینث است و بهخصوص جوشانده هسته آن برای درمان گلودرد و سرماخوردگی مناسب است. به، پای خود را به ضربالمثلهای تهرانی هم باز کرده و میگفتند: «به بخور تا به شوی!» اینجا چند نوع خوراکی تهرانیها از این میوه خوشمزه و مغذی را معرفی میکنیم.