• سه شنبه 11 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 21 شوال 1445
  • 2024 Apr 30
سه شنبه 26 دی 1402
کد مطلب : 215770
+
-

«به» بخور تا به شوی!

«به» بخور تا به شوی!

آب و هوای تهران اوضاع مناسبی برای کاشت و پرورش برخی درختان میوه داشت. بانوان خوش ذوق و کدبانوی تهرانی هم از این میوه‌ها در پخت انواع خورش‌ها و مربا و تهیه تنقلات و دمنوش نهایت استفاده را می‌بردند. یکی از درختان مثمر در تهران درخت «به» بود. این میوه زمستانه خواص بی‌شماری دارد. دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، قند و ویتامین‌ث است و به‌خصوص جوشانده هسته آن برای درمان گلودرد و سرماخوردگی مناسب است. به، پای خود را به ضرب‌المثل‌های تهرانی هم باز کرده و می‌گفتند: «به بخور تا به شوی!» اینجا چند نوع خوراکی تهرانی‌ها از این میوه خوشمزه و مغذی را معرفی می‌کنیم.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید