• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
شنبه 6 اردیبهشت 1399
کد مطلب : 99109
+
-

پیشگیری از کرونا در محیط‌های تولیدی و کار

مهارت
پیشگیری از کرونا در محیط‌های تولیدی و کار


مواداولیه ورودی دارای بسته‌بندی
     برای جلوگیری از ورود آلودگی از خارج به داخل، یکی از دستورالعمل‌های زیر کافی است:
      شست‌وشوی مواداولیه دارای بسته‌بندی
      ضدعفونی با الکل 70درصد 
      ذخیره مواداولیه دارای بسته‌بندی در قرنطینه به‌مدت 24تا 72ساعت طبق برنامه FIFO برای غیرفعال شدن ویروس
      شست‌وشو و ضدعفونی میوه و سبزی‌ها با محصولات ضدعفونی‌کننده بر پایه پراستیک اسید

سرویس بهداشتی
      استفاده از مایع شست‌وشوی دست به جای صابون‌های جامد به‌دلیل جلوگیری از چسبندگی ویروس به آن
      استفاده نکردن از خشک‌کن‌های دمنده برای جلوگیری از پخش ویروس در هوا
      استفاده از دستمال کاغذی برای خشک‌کردن دست‌ها و معدوم‌کردن آن در سطل زباله دردار
      ضدعفونی سطوح پرتماس (دستگیره و قفل در‌ها و حاشیه‌های قابل تماس آنها، شیرهای آب، اهرم‌های فلاش تانک‌ها)
      شست‌وشو و ضدعفونی روزانه سرویس‌های بهداشتی پرتردد

این خبر را به اشتراک بگذارید