• یکشنبه 11 خرداد 1404
  • الأحَد 4 ذی الحجه 1446
  • 2025 Jun 01
چهار شنبه 23 اسفند 1396
کد مطلب : 9771
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Qk10
+
-

درخواست ظریف از پاکستانی‌ها درباره سرباز ایرانی

وزیر امور خارجه کشورمان در ملاقات مشاور امنیت ملی پاکستان از مقامات این کشور خواست تلاش کنند تا سرباز ایرانی اسیر در چنگال یکی از گروهک‌های تروریستی آزاد شود و به آغوش خانواده بازگردد، براساس گزارش وزارت خارجه ایران، طرف پاکستانی قول حداکثر همکاری داده است.


در این ملاقات طرفین از افزایش همکاری‌های امنیتی و حفاظت بیشتر از مرزها استقبال کردند و درخصوص برگزاری نشست کمیسیون‌های امنیتی و کنسولی، بهره‌برداری از ظرفیت‌های بنادر گوادر و چابهار با هدف توسعه همکاری‌های اقتصادی بین 2کشور، بررسی راه‌های افزایش همکاری‌های بانکی و بهره‌برداری از خط لوله گاز، همکاری‌های چند جانبه و موضوعات منطقه‌ای، مبارزه با تروریسم به‌ویژه مبارزه با داعش گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.


وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار بر آمادگی کشورمان برای توسعه بیشتر مناسبات و همکاری‌ها در تمام سطوح با پاکستان تأکید کرد. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه برنامه‌هایش در پاکستان با حضور بر مزار محمدعلی جناح،  قائد اعظم پاکستان و نثار تاج گل به مقام وی ادای احترام کرد.


همچنین مجمع تجاری ایران و پاکستان در کراچی با حضور محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه و تجار، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان 2کشور افتتاح شد. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌های سیاسی با قمر جاوید باجوا، فرمانده کل ارتش پاکستان دیدار و درخصوص موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. دیدار با ژنرال ناصر خان جنجوعه، مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر پاکستان برنامه دیگر ظریف در سفر 3روزه به پاکستان بود. وزیر خارجه قرار است امروز برای شرکت در نشست چهارجانبه با همتایان آذری، گرجی و ترک به باکو، پایتخت آذربایجان برود. محور این نشست همکاری‌های منطقه‌ای به‌خصوص در رابطه با مسائل اقتصادی و ترانزیتی ارزیابی می‌شود. ظریف همچنین یک روز بعد روانه آستانه، پایتخت قزاقستان می‌شود تا به همراه مولود چاوش اوغلو و سرگئی لاوروف در نشست سه‌جانبه ایران، ترکیه و روسیه به‌عنوان 3کشور ضامن آتش‌بس در سوریه درباره بحران این کشور شرکت کند. مذاکرات قبلی این 3کشور به برگزاری نشست گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی روسیه انجامید و قرار است دومین نشست سران ایران، ترکیه و روسیه با حضور حسن روحانی، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین اوایل سال آینده در استانبول ترکیه برگزار شود.

این خبر را به اشتراک بگذارید