• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
شنبه 7 دی 1398
کد مطلب : 91416
+
-

کاهش فشارخون با نمک طعام طبیعی


پزشکان دانشگاه «USC» کالیفرنیا در گزارش جدید خود مدعی شدند پتاسیم موجود در نمک‌ طعام طبیعی و مواد خوراکی در درازمدت و مصرف متعادل، خطر ابتلا به فشارخون را کاهش می‌دهد، همچنین پتاسیم موجود در نمک و مواد حاوی این یون به دفع سریع سدیم اضافی در بدن و کاهش سطح فشارخون کمک می‌کند. به گزارش دیلی‌میل، پتاسیم یک ماده معدنی کلیدی است که بدن برای عملکرد صحیح به آن تکیه می‌کند؛ پتاسیم موجود در نمک طبیعی با متعادل کردن تأثیرات منفی سدیم، از افزایش فشارخون در رگ‌ها جلوگیری می‌کند. 

این خبر را به اشتراک بگذارید