پزشکان دانشگاه «USC» کالیفرنیا در گزارش جدید خود مدعی شدند پتاسیم موجود در نمک طعام طبیعی و مواد خوراکی در درازمدت و مصرف متعادل، خطر ابتلا به فشارخون را کاهش میدهد، همچنین پتاسیم موجود در نمک و مواد حاوی این یون به دفع سریع سدیم اضافی در بدن و کاهش سطح فشارخون کمک میکند. به گزارش دیلیمیل، پتاسیم یک ماده معدنی کلیدی است که بدن برای عملکرد صحیح به آن تکیه میکند؛ پتاسیم موجود در نمک طبیعی با متعادل کردن تأثیرات منفی سدیم، از افزایش فشارخون در رگها جلوگیری میکند.
شنبه 7 دی 1398
کد مطلب :
91416
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved