• دو شنبه 8 بهمن 1403
  • الإثْنَيْن 27 رجب 1446
  • 2025 Jan 27
پنج شنبه 7 آذر 1398
کد مطلب : 88977
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Z66lw
+
-

مستند جدید علیه روحانی رسید


آتش اعتراض‌های اخیر فروکش نکرده است و هنوز نهادهای تصمیم‌گیر و ناظر بر روند اعتراضات به اجماع یا تحلیل مشخصی در این‌باره نرسیده‌اند اما جمعی در عالم سیاست به دور از آنچه به مردم و حتی حاکمیت گذشت، مشغول صید ماهی انتخاباتی‌شان از آب گل‌آلود فضای سیاسی کشور هستند.
دیروز و با سپری شدن دوازدهمین روز از شوکی که در پی اجرای مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصاد برای مدیریت قیمت بنزین به فضای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور وارد شد، جریانی خاص که حدس‌زدن سبقه سیاسی‌اش دشوار نیست، مستندی 48دقیقه‌ای را در آپارات بار‌گذاری کرد که از لحظه شروع تا ثانیه‌های پایانی یک پیام روشن و آشکار دارد و آن چیزی نیست جز تلاش حسن روحانی و حامیان سیاسی‌اش  - جریان اصلاحات و اعتدالیون  - برای ایستادگی و تقابل با رهبر معظم انقلاب؛ پیامی که خیلی بکر و نو هم نیست؛ پیامی که بعد از اعتراضات جمعی از مردم در شهر یزد  - در 19 آبان‌ماه - و سخنان روحانی در مورد دادگاه مفاسد اقتصادی و ابعاد پنهان پرونده بابک زنجانی  - مشهور‌ترین متهم نفتی کشورـ در مجلس و از سوی یکی از پرسروصدا‌ترین نمایندگان وابسته به جریان پایداری رونمایی شد.
 پیامی که در قالب بیانیه «تقابل روحانی با رهبری» بدون امضا در کازیه نمایندگان جا‌گذاری شده بود و در پیگیری‌های هیأت‌رئیسه مجلس عیان شد، نویسنده‌اش مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نماینده قم در مجلس است. او همان روز (20آبان 98) در جمع خبرنگاران پارلمانی اعلام کرد: «وظیفه من به زیر کشیدن آقای رئیس‌جمهور است».
حالا هم مستند فتنه 98 - آشوب 98ـ  که نه تصویری از اعتراضات آبان‌ماه 98در آن دیده می‌شود و نه دغدغه‌ای در مورد شعارهای مردمی و نارضایتی آنها از گرانی‌ها و افزایش نرخ بنزین دارد و نه حتی کنایه‌ای به تصمیم شورای هماهنگی اقتصاد، یک تنه مدعی هجمه‌ها و حملات رئیس‌جمهور به حاکمیت می‌شود و نقش چهره‌های اصلاحات در این حملات را برنامه‌ریزی شده می‌داند و ریشه ماجرا را به اعتراضات سال 88گره می‌زند.  در این مستند که به‌نظر می‌رسد برای القای شعارهای سیاسی جریانی خاص به مردم در آستانه انتخابات ساخته شده است، منویات و شعارهای چهره‌هایی چون جواد کریمی‌قدوسی، علی‌اکبر رائفی‌پور، حسن عباسی، هدایت‌الله خادمی و... دنبال می‌شود.

مستندسازی برای تخریب دولت
مستندسازی علیه روحانی قصه 6ساله‌ای است که بعد از پیروزی روحانی در انتخابات‌92کلید خورد. «من روحانی هستم» از نخستین مستندهایی بود که روایت تصویری و تدوین شده مخالفان صف اول دولت تدبیر و امید را به نمایش گذاشت. داستان اتم، مه‌شکن و پرزیدنت آکتور سینما دیگر مستندهایی هستند که در 6سال اخیر یکی بعد از دیگری عملکرد دولت و در رأس آن حسن روحانی را نشانه گرفته‌اند و اتهاماتی را به دولت مستقر جمهوری اسلامی وارد کرده‌اند. حملات به دولت محدود به مستند‌سازی‌ نمی‌شود، منتقدان بهتر بگوییم مخالفان او از هر تریبونی برای تضعیف و تخریب آن استفاده می‌کنند و کوچک‌ترین حاشیه‌ای را مبنای حملاتشان می‌کنند؛ چنانچه روایت بگو مگوی کریم پورازغدی با روحانی در آخرین نشست شورای انقلاب فرهنگی حتی بعد از گذشت یک هفته بهانه‌ هجمه آنها به روحانی است.
روابط عمومی ریاست‌جمهوری با رد ادعای منتشر شده درخصوص اظهارات رئیس‌جمهوری در جلسه اخیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی درخصوص تصمیم‌گیری برای اصلاح قیمت بنزین، اینگونه اظهارات را دروغ‌پراکنی و با هدف تشویش اذهان عمومی جامعه در شرایط حساس کنونی دانست و بر پیگیری و برخورد قانونی با این رفتار از مجاری ذیربط تأکید کرد. 

این خبر را به اشتراک بگذارید