رئیس سازمان امور دانشجویان از صنعتی شدن آشپزخانههای دانشگاهها تا پایان سال۹۹ خبر داد و گفت: امیدواریم با ارتقای کیفی و بهداشتی آشپزخانهها شاهد تکرار نمونههایی مانند علم و صنعت نشویم.
به گزارش مهر، مجتبی صدیقی افزود: صندوق رفاه دانشجویان یک مقدار از اعتباراتش کاهش یافته؛ بنابراین اولویتهای خود را در بحث خوابگاهها، سلف و تغذیه دانشجویان قرار داده و بحث کارآفرینی و تربیت بدنی در اولویت اول صندوق نیست، ولی معتقد به حذف آن نیستیم.
وی ادامه داد: تعداد آشپزخانهها و خوابگاههای دانشگاه که در رتبه پایین قرار دارند مقداری قابل توجه است؛ بنابراین دانشگاه و صندوق رفاه برنامهریزی کرده که تا پایان دولت، هدف نهایی را ارتقای آشپزخانه و خوابگاهها قرار دهند و دراین زمینه برنامهریزی کنند. صدیقی افزود: با توجه به نیاز این دانشگاه، استثنائا صندوق رفاه مصوبهای از هیأت امنای صندوق دریافت کند و هرچقدر این دانشگاه بازگشت اجارهبها داشت حدود ۸۰درصد آن به دانشگاه بازگردانده شود.
وی ادامه داد: در سفر به استانهای مختلف، بازدیدهایی از واحدهای دانشگاه فنی و حرفهای داشتم، دانشجویان این دانشگاه، اغلب از دانشجویان سطح متوسط جامعه هستند و البته توقعات کمتری نیز دارند و نگرانیهای دیگر فارغالتحصیلان درباره اشتغال در بین فارغالتحصیلان این دانشگاه بسیار کمتر است.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه بازار کار ما به نیروهای آچار بهدست نیاز دارد، افزود: امسال حدود ۱۷۰هزار دانشجو به جمع دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای بدون اینکه منابع جدی در این دانشگاه افزایش یابد، اضافه شده است؛ برای جبران این عقبماندگی ضرورت دارد که سازمان امور دانشجویان و سازمان برنامه و بودجه به نیازهای این دانشگاه توجه ویژهای داشته باشند. وی ادامه داد: سازمان امور دانشجویان باید بهصورت متمرکز وارد شده و کار را جلو ببرد و در این خصوص دانشگاه فنی و حرفهای و صندوق رفاه دانشجویان باید یک برنامه زمانبندی شده تهیه کرده و با همفکری برنامهها را پیش ببرند.
چهار شنبه 1 آبان 1398
کد مطلب :
86214
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/zpPz5
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved