![آغاز کشت سیر در طارم](/img/newspaper_pages/1398/07%20MEHR/23/ostanha/Hamedan/22.gif)
آغاز کشت سیر در طارم
![آغاز کشت سیر در طارم](/img/newspaper_pages/1398/07%20MEHR/23/ostanha/Hamedan/22.gif)
۱۴۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان طارم در سال زراعی جاری زیر کشت محصول سیر رفته است که پیشبینی میشود حدود ۵۶ هزار تن محصول از این زمینها برداشت و در بازار عرضه شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم در این خصوص به ایرنا گفت: سیر از جمله محصولات اصلی و مهم طارم است و در سال زراعی جاری ۱۱۰۰ نفر از بهرهبرداران این شهرستان به کشت و کار و برداشت این محصول اشتغال دارند. مجتبی اسکندری در مورد کیفیت بالای سیر طارم خاطرنشان کرد: سیر تولیدی این شهرستان با توجه به کیفیت بالایی که دارد هر سال علاوه بر تامین نیاز شهرستان و استان، به سایر نقاط کشور ارسال میشود. همچنین در صورت فراهم بودن بستر صادرات توسط بازرگانان به کشورهای روسیه، آذربایجان و کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر میشود.
به گفته وی، مشکلات توسعه محصول سیر در شهرستان طارم، نوسان شدید قیمت بازار، نبود انبارهای فنی برای ذخیرهسازی و نبود کارگاههای فراوری صنعتی و بستهبندی است که موجب خروج ارزش افزوده از محل تولید این محصول از شهرستان میشود. مدیر جهاد کشاورزی طارم در خصوص حل مشکلات سیرکاران این شهرستان توضیح داد: مدیریت جهاد کشاورزی طارم در قالب مشاغل خانگی و کارگاههای صنعتی به منظور فراوری و بستهبندی این محصول، متقاضیان و فعالان عرصه سیر را برای دریافت تسهیلات به بانکهای عامل معرفی میکند.
اسکندری اقدامات انجامشده این مدیریت برای کشت سیر را در شهرستان قابل قبول دانست و افزود: تامین نهادهها، برگزاری برنامههای آموزشی، بازدیدهای کارشناسی، ارائه توصیههای فنی و تنظیم بازار از طریق اطلاعرسانی و پیگیری ساماندهی صادرکنندگان محلی در قالب تشکیل شرکتهای بازرگانی محصولات کشاورزی از جمله اقدامات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص کشت و برداشت این محصول باارزش در طارم است.