ویژگی مورد نیاز آیفون
گوشیهای آیفون شرکت اپل طرفداران و مخالفان سرسخت خود را دارد. رقابت میان طرفداران گوشیهای اندرویدی و آیفون از آن ماجراهایی است که هیچ وقت تمام نمیشود. طرفداران آیفون مزیتهایی برای آن قائل هستند و از سوی دیگر طرفداران اندروید از سیستمعامل منبع باز گوگل لذت میبرند. بعضی کارهایی که انجام دادن آن در اندروید مثل آب خوردن است برای دارندگان آیفون با سختی زیاد و نصب اپلیکیشنهای مختلف همراه است. سایت زددینت به ۵ ویژگی پرداخته که باید گوشیهای آیفون برای استقبال بیشتر در بازار داشته باشند.
صفحه نمایش نشکن
شکستن صفحه نمایش یا شیشه پشتی گوشیهای آیفون ۸ و ۱۰ یک دردسر همیشگی است. محافظ «شیشه گوریلا» (Gorilla Glass) بسیار مقاوم است، ولی درنهایت جنس آن از شیشه است؛ شیشهها هم به هر حال میشکنند. صفحهنمایشی از جنس یاقوت کبود میتواند فوقالعاده باشد ولی یک صفحهنمایش محکم مانند موردی که درگوشیهای موتورولا بهکار گرفته شده نیز میتواند بهخوبی عمل کند.
حافظه خارجی
سالهاست که اپل بهخاطر ارائه کمی حافظه داخلی بیشتر، پولهای هنگفتی از مشتریان خود میگیرد و هیچ وقت زیر بار استفاده از کارت حافظه خارجی نرفته است. نبود درگاهی برای کارت حافظه به این معناست که اگر آیفون کاربری حافظهاش پر شود، چارهای برای آن فرد باقی نمیماند که یا اطلاعاتش را پاک کند و یا آیفون جدیدی بخرد. این در حالی است که کاربران گوشیهای اندروید میتوانند به نخستین فروشگاه سر کوچهشان بروند و مثلا یک حافظه میکرواسدی با ظرفیت بسیار بالاتر بخرند و استفاده کنند.
البته طرفداران اپل میگویند این کار بهخاطر امنیت بیشتر است چون کارت حافظه خارجی به راحتی امکان انتقال بدافزارها را فراهم میکند.
رم بیشتر
هرچند ۴ گیگابایت حافظه رم که در آخرین نسخه آیفون وجود دارد چندان بد نیست، ولی حافظه رم بیشتر باعث میشود که عملکرد برنامهها و کارهای همزمان با این گوشی راحتتر انجام شود. همچنین با افزایش حافظه رم ویرایش عکسها و فیلمهای طولانی خیلی راحتتر میشود. اما اپل عادت دارد که بهصورت قطرهچکانی با معرفی هر آیفون مثلا یک گیگابایت رم را اضافه کند! گوشیهای آیفون هم خیلی وقتها بهخاطر کم آمدن رم است که بهاصطلاح هنگ میکنند و نیاز به ریبوت کردن دارند.
داک تبدیل به دسکتاپ
خیلیها برایشان پیش میآید که تمایل دارند از گوشی پیشرفته و گرانقیمت بهعنوان کامپیوتر دسکتاپ استفاده کنند؛ مثلا سامسونگ برای این کار داک DeX را دارد. این داک در واقع موبایل را به مانیتور، صفحهکلید و یک موس متصل میکند و کاربر از موبایلش میتواند تقریبا شبیه به یک کامپیوتر استفاده کند.
البته اپل میداند در صورتی که این کار را انجام دهد احتمالا مشتریان آیپد بسیار کم خواهند شد ولی اگر این امکان وجود داشت خیلیها میتوانستند کارهای روزمرهای مثل تایپ را با همین گوشی موبایل و روی مانتیوری بزرگ انجام دهند.
استفاده از پورت جدید
اپل در آیفون ۱۱ باز هم از پورت لایتنینگ استفاده کرده است، این در حالی است که در آیپد پرو استفاده از پورت USB-C یک مزیت مهم بهحساب میآید. در واقع با داشتن این پورت کاربران میتوانند به راحتی از فلش استفاده کنند و انتقال فایل به آیپد بسیار راحت میشود. علاوه بر این با استفاده از یک دانگل به راحتی میشود تبلت را به مانیتور و تلویزیون وصل کرد. تعداد دانگلهای
USB-C در بازار بسیار بیشتر از پورت لایتنینگ است و استفاده از این پورت قدیمی هنوز هم دردسرهای بسیار خود را دارد. USB-C مدلی کوچکتر از پورت USB سنتی است. بهدلیل متقارن بودن سر این «کانکتور» (connector)، دیگر نیازی به حدس زدن برای جهت آن ندارید و خیلی راحت و آسوده میتوانید آن را وارد درگاه کنید. برخلاف پورتهای لایتنینگ که مختص گجتهای iOS و لوازم جانبی مک هستند، USB-C در انواع و اقسام وسایل پیدا میشود؛ از جمله این دستگاهها میتوان به گوشیهای هوشمند اندرویدی، لپتاپها و مواردی همچون کامپیوترهای دسکتاپ، مانیتورها و هاردهای اکسترنال اشاره کرد. بهطور خلاصه، USB-C قابلیت این را دارد که برای تمام وسایل الکترونیک به پورتی همهکاره تبدیل شود.
استفاده تکراری از پورت لایتنینگ
اپل در آیفون ۱۱ باز هم از پورت لایتنینگ استفاده کرده است، این در حالی است که در آیپد پرو استفاده از پورت USB-C یک مزیت مهم بهحساب میآید