مدیرعامل شرکت ملی نفتکش در تشریح آخرین وضعیت نفتکش سابیتی (SABITI) اعلام کرد که این نفتکش ۹ تا ۱۰ روز آینده به آبهای ایران میرسد. بهگزارش ایسنا، نصرالله سردشتی با اشاره به اینکه این نفتکش تا فردا به تنگه بابالمندب میرسد، اظهار کرد: کارکنان این نفتکش در شرایط ایمن و سلامت هستند.
وی با یادآوری اینکه دو مخزن اصلی نفت این کشتی آسیبیده است، وضع ایمنی این نفتکش را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این نفتکش با حداکثر سرعت به سمت ایران در حرکت است.
بنا بر اعلام وزارت نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، با اشاره به اینکه محموله این نفتکش نفتخام بوده، تأکید کرد: نشت نفت از دو مخزن آسیبدیده این نفتکش بهطور کامل مهار شده است. نفتکش ایرانی SABITI متعلق به شرکت ملی نفتکش (NITC) صبح روز جمعه، ۱۹ مهرماه در دو انفجار جداگانه که در ساعتهای ۵ و ۵ و ۲۰ دقیقه صبح در ۶۰ مایلی بندر جده عربستان سعودی رخ داد، دچار آسیب در بخش بدنه شد.
یکشنبه 21 مهر 1398
کد مطلب :
84763
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Gy47
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved