نخستین جشنواره غذاهای دریایی با شرکتکنندگانی از استانهای مختلف در ساحل دریاچه اوان الموت قزوین برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در این جشنواره ۲ روزه که با همکاری بخش خصوصی (شرکت آنلاین ماهی) و با همکاری دستگاههایی چون میراث فرهنگی، حفاظت محیطزیست و شیلات ایران برگزار شد، شرکتکنندگان مهارت خود را در طبخ غذاهای دریایی به معرض نمایش گذاشتند.
۶۱ نفر از استانهای مختلف از جمله قزوین، تهران، البرز، گیلان و مازندران در این جشنواره تفریحی که به صورت کمپینگ برگزار شد، حضور یافتند.
مسابقه خوردن غذاهای دریایی و آموزش آشپزی غذاهای دریایی از دیگر بخشهای این جشنواره تفریحی بود. ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم و معرفی جاذبههای گردشگری الموت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره به شمار میرفت.
جشنواره غذاهای دریایی در دریاچه اوان
در همینه زمینه :