گشایش نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان در اصفهان
بیستودومین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان با حضور مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ایران و مسئولان استانی در محل دائمی نمایشگاههای استان واقع در پل شهرستان اصفهان گشایش یافت.
به گزارش ایرنا، بیستودومین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان با حضور بیش از ۱۳۰ شرکت از ایران و نمایندگانی از کشورهای چین، ترکیه و روسیه که نوینترین و پیشرفتهترین برنامهها و طرحهای خود را در 3 حوزه تکنولوژیهای نوین، سازهها و نماها ارائه کردهاند، دایر شده است.
دهها شرکت بزرگ داخلی از استانهای اصفهان، تهران، آذربایجان غربی و شرقی، فارس، یزد، قزوین، قم و کرمان و نمایندگان محصولات خارجی، صنعتگران و مهندسان بخشهای مختلف حوزه ساختوساز و همچنین وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای مرتبط با صنعت ساختوساز کشور در این نمایشگاه حضور دارند.
در این نمایشگاه، انواع طرحهای سبکسازی ساختمان، مجتمعسازی، سازههای فلزی، سازههای بتنی و پیشساخته، فنی و مهندسی، نظارت، طراحی و دکوراسیون داخلی، ساختمانهای هوشمند، بهینهسازی انرژی، در و پنجره، آسانسور، پلهبرقی و بالابرها، پروفیل و آلومینیوم، عایق حرارتی و صوتی، تهویه و تاسیسات ساختمانی، لوله و پلیمر، کاشی و سرامیک، شیرآلات، تجهیزات و طرحهای نوین ساختمانی ارائه شده است.
این نمایشگاه با هدف کمک به رونق ساختوساز، شناخت توانمندیها و کمبودهای صنعت ساختمان، آشنایی با پیشرفتهای روز این صنعت در ایران و جهان، توسعه سبکسازی، مقاومسازی و ساختمانسازی کشور، اشتغالزایی و ایجاد فضای اقتصادی و تجاری ویژه برای رویارویی شرکتهای فعال در زمینه ماشینآلات، تجهیزات، مصالح، خدمات و فناوری صنعت ساختمان و عمران برگزار شده است.
نمایشگاه امسال بخشهای مختلفی را در خود جای داده است که در حوزه سبکسازی و مقاومسازی ساختمان، شرکتکنندگان مختلف از سازهها و خانههای پیشساخته، انواع عایقهای رطوبتی و حرارتی و انواع دیوارها، جداکنندهها و سقفهای پیشساخته رونمایی میکنند.
در قسمت تولیدات و محصولات دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه نیز شاهد نمایش کابینت آشپزخانه، شیرآلات ساختمانی، دکوراسیون مدرن، نمای داخلی، انواع کفپوش، پوشش ساختمانی، رنگ و انواع کاغذهای دیواری و نرده، حفاظ، پله و جانپناه هستیم.
در حوزه نما و پوششهای خارجی ساختمان نیز دستاورد شرکتها در بخش پوشش سقف و دیوارهای بیرونی، انواع در و پنجره و عایقهای حرارتی در معرض بازدید عمومی قرار گرفته است. مصالح اولیه ساختمانی بخش دیگر این نمایشگاه است که به ارائه دستاوردهای شرکتها در حوزههای بلوک، بتن، آجر و سفال، گچ و سیمان و آهن و فولاد پرداخته است.
برگزاری چندین همایش و نشست علمی ـ آموزشی با حضور مهندسان، صاحبنظران و استادان دانشگاهها و مقامات مرتبط، از برنامههای جانبی بیستودومین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان است. مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان گفت: گرچه نمایشگاه صنعت ساختمان باید با حضور شرکتهای بیشتری برگزار شود، اما بهدلیل کمبود فضا این امکان نبود. سال آینده با بهرهبرداری از محل جدید نمایشگاه بزرگ اصفهان در منطقه روشندشت، نمایشگاه بینالمللی جامع ساختمان به صورت گستردهتری برگزار میشود.
«علی یارمحمدیان» در مراسم گشایش این نمایشگاه بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ رویداد اقتصادی در نمایشگاه بینالمللی اصفهان برگزار شده است و تا پایان سال نیز ۵۸ رویداد اقتصادی دیگر برگزار خواهد شد. وی برگزاری این نمایشگاهها را در استان و کشور نشانه تابآوری اقتصادی کشور در برابر تحریمها دانست و اظهار امیدواری کرد که برگزاری این نمایشگاهها گرهگشای مشکلات حوزه ساختمان و نقطه عطفی برای توسعه بیشتر این صنعت باشد.
در مراسم افتتاحیه بیستودومین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان از تمبر یادبود آن نیز رونمایی شد. بیستودومین نمایشگاه بینالمللی جامع صنعت ساختمان در مساحتی بالغ بر 9500 مترمربع از ۱۸ تا ۲۱ مهر جاری از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل برپایی نمایشگاههای استان واقع در پل تاریخی شهرستان اصفهان برپاست.
ساخت ۲ طرح صنعتی در کاشان
طرح ساخت نخستین ناحیه صنعتی تخصصی ماهیان زینتی کشور و شهرک صنعتی شماره 3 کاشان در آیینی با حضور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد. مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان در آیین آغاز این طرحها گفت: نخستین ناحیه صنعتی تخصصی ماهیان زینتی کشور در کاشان به مساحت ۴۹ هکتار و اعتبار اولیه ۱۵۰ میلیارد ریال به اجرا درمیآید که برای 3 هزار نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
«محمدجواد بگی» اظهار کرد: با اجرای این طرح ۲۰۰ واحد پرورش ماهی زینتی سنتی شهرستان کاشان به واحدهای صنعتی تبدیل و از بافت مسکونی منطقه راوند خارج میشوند. وی با اشاره به صدور ماهیان زینتی کاشان به ۱۵ کشور جهان افزود: مرحله نخست این طرح شامل مجموعه تولیدی، نمایشگاهی و فروشگاهی شامل 3 هزار گونه ماهی زینتی خواهد بود.
بیش از 1200 خانوار در شهرستان کاشان در قالب ۶۰۰ کارگاه بزرگ و کوچک به پرورش ماهیان زینتی اشتغال دارند و در مجموع با تولید نزدیک به ۴۰ میلیون قطعه ماهی در کنار تامین بخشی از نیازهای بازار داخلی، نیمنگاهی به صادرات دارند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان توضیح داد: شهرک صنعتی شماره 3 کاشان نیز به مساحت ۱۵۱ هکتار با اعتبار اولیه ۵۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است و با بهرهبرداری از این طرح، مجموع مساحت شهرکهای صنعتی این شهرستان به نزدیک ۲ هزار هکتار خواهد رسید.
بگی گفت: در پی خروج بخش صنعت شهرستان کاشان از شرایط تکقطبی هستیم و بر این اساس پس از تکمیل طرح، برای استقرار شرکتهای دانشبنیان در حوزههای غیر از نساجی در آن اقدام خواهد شد. طرح ساخت شهرک صنعتی سوم کاشان که سال ۱۳۷۲ برای نخستین بار به تصویب هیات وزیران رسیده بود، پس از ۲۶ سال دوباره در دستور کار قرار گرفت.