مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ۲۰۰ تن عسل امسال در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.
به گزارش ایرنا، «عبدالوهاب پورالحسینی» افزود: این میزان محصول از ۲۳ هزار و ۶۹۱ کلونی زنبور عسل برداشت شده است.
وی اظهار کرد: بخشی از عسل تولیدی گچساران از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود. پورالحسینی ابراز کرد: هماکنون ۲۲۹ نفر در صنعت زنبورداری این شهرستان فعالیت دارند. وی تصریح کرد: طرح سرشماری کلونیهای زنبور عسل در این شهرستان آغاز شده است و تا ۱۹ مهر ادامه دارد.
پورالحسینی افزود: این سرشماری با همکاری ۶ مرکز تعاونی این شهرستان انجام میشود و ۲۰ نفر از کارشناس جهاد کشاورزی در آن مشارکت دارند. وی اضافه کرد: در زمان سرشماری، جابهجایی کلونیهای زنبور عسل ممنوع است و نباید اقدامی در این خصوص صورت گیرد.
پورالحسینی با بیان اینکه اطلاعات جمعآوریشده در این سرشماری برای تجزیه و تحلیل در سامانه مدیریت جامع دادههای کشاورزی ثبت میشود افزود: در این طرح اطلاعات مربوط به تعداد کندوها از جمله مدرن و بومی، میزان تولید عسل و دیگر فراوردههای زنبورداران جمعآوری و در سامانه جامع کشاورزی ثبت خواهد شد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استانهای دیگر، معرفی به بانکهای عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاههای آموزشی به منظور بهرهوری بیشتر از خدمات جهاد کشاورزی از جمله اقدامات این اداره در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این شهرستان به شمار میرود.
عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد، زیرا عسل یک ماده قندی است و میتواند در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر باشد.
به گفته کارشناسان، عسل طبیعی اثر ضدباکتریایی دارد و میتواند برای درمان زخمها و برخی از عفونتهای ناشی از سرماخوردگی مفید باشد. برای تسریع در بهبود زخمهای ناشی از سوختگی و زخمها با خراشهای بافتی نیز این ماده غذایی مفید است.
سه شنبه 16 مهر 1398
کد مطلب :
83852
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/qw63
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved