اعضای هیات رئیسه فراکسیون گردشگری مجلس در سفر به جنوب استان اردبیل از مناطق و امکانات گردشگری شهرستانهای کوثر و خلخال بازدید کردند. به گزارش ایرنا، رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در حاشیه این بازدید با تاکید بر این که اردبیل به مقصد اول گردشگران داخلی تبدیل شده است، اظهار کرد: ورود سالانه ۲۰ میلیون گردشگر خارجی به کشور از سوی دولت و مجلس هدفگذاری شده و باید با اقدامات مناسب برای تحقق آن برنامهریزی و تلاش کرد.
«جبار کوچکینژاد» افزود: در این زمینه، گامهای مناسبی برداشته شده اما دستیابی به حضور این حجم از گردشگران خارجی، در کنار افزایش اعتبارات حوزه گردشگری، ایجاد زیرساختها، نیازمند تبلیغات وسیع و نیز قطببندی کشور از لحاظ وسعت گردشگری است.
نماینده رشت در مجلس با بیان این که تا زمانی که توسعه متوازن گردشگری در کشور اتفاق نیفتاده نمیتوان به توسعه این صنعت در مناطق کم برخودار امیدوار بود، اظهار کرد: میتوان با برگزاری بسیاری از سمینارها و اجلاس داخلی و بینالمللی به جای تهران در مراکز استانها و شهرستانها رویکرد گردشگری در کشور را کاملا تغییر داد.
به گفته کوچکینژاد، با توجه به ظرفیتهای گردشگری موجود، استان اردبیل هماکنون تبدیل به مقصد اول سفر گردشگران داخلی شده و با اندکی توجه به ایجاد زیرساختهای گردشگری میتوان بخشی از گردشگران خارجی را به مناطق شمالغرب کشور از جمله استان اردبیل متوجه ساخت.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل هم از تغییر مسیر گردشگری در این استان خبر داد و گفت: مسیر قبلی شرق به غرب گردشگری استان هماکنون به جنوب به شمال تغییر یافته است.«نادر فلاحی» با بیان این که استان اردبیل مقصد اول سفر گردشگران در سال جاری انتخاب شده است، اظهار کرد: پیش از این بیشترین سفرها به سرعین رخ میداد اما امروز شهرهای دیگر نیز مورد توجه قرار گرفته و بدین طریق اقتصاد گردشگری در مناطق مختلف احیا میشود.
وی با بیان این که گردشگری از حوزههای مستعد کسب و کار است، افزود: با این وجود اقتصاد گردشگری نهادینه نشده و برنامهها با محدودیت منابع پیش میرود تا جایی که وزارت میراث فرهنگی به اندازه یکی از سدهای بزرگ کشور بودجه در اختیار ندارد. به گفته فلاحی اعتبارات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بسیار محدود و حل این مشکل نیازمند توجه ویژه مجلس است، علاوه بر این کمبود نیروی انسانی نیز به صورت جدی احساس میشود.
این مسئول همچنین بر ضرورت تعریف محورهای جدید گردشگری تاکید کرد و افزود: توسعه گردشگری در کشور نیازمند تعریف محورهای جدید برای گردشگران خارجی خواهد بود. او با بیان این که استانهای شمال غرب کشور مستعدترین نقطه برای توسعه گردشگری در کشور هستند، ادامه داد: تولید محتوا و تبلیغات هدفمند اصلیترین حلقه مفقوده معرفی قابلیتهای گردشگری در کشور است که باید برنامهریزی ویژهای برای آن داشته باشیم.
به گفته فلاحی، استان اردبیل سالانه پذیرای بیش از هشت میلیون گردشگر است و این حوزه طبق مطالعات انجام گرفته به عنوان محور اول توسعه استان معرفی شده است. وی تاکید کرد: تنوع اقلیمی، فرهنگی و تاریخی در استان اردبیل قابلیت ویژهای است که باید از این ظرفیت برای توسعه گردشگری در استان استفاده کنیم.
در سفر اعضای فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی به جنوب استان اردبیل، مناطق گردشگری شهرستان کوثر از جمله آبگرم معدنی گیوی، طرحهای سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری ازناو و اندبیل خلخال از جمله پل معلق ، قصرهای چوبی، طرح گردشگری بام خلخال، محل اجرای پروژه تله سیژ اندبیل و هتلهای مختلف این منطقه مورد بازدید نمایندگان مردم در مجلس قرار گرفت.
شنبه 6 مهر 1398
کد مطلب :
81193
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/nDD7
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved