• سه شنبه 10 تیر 1404
  • الثُّلاثَاء 5 محرم 1447
  • 2025 Jul 01
شنبه 6 مهر 1398
کد مطلب : 81170
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/PRP4
+
-

گزینه شورا برای شهرداری «صدرا»

این سو و آن سوی استان
گزینه شورا برای شهرداری «صدرا»

سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس اعلام کرد که شورای شهر صدرا گزینه خود را برای پست شهرداری این شهر معرفی کرده است.

 به گزارش مهر، «پرویز کهندل» بیان کرد: با توجه به قانون شوراها، شورای شهر صدرا پس از انتخاب گزینه پیشنهادی که رای حداقل ۶۶ درصد اعضای حاضر در شورای شهر را داشته باشد، به استانداری فارس معرفی می‌شوند و استاندار فارس نیز این فرد را به دفتر امور شهری معرفی می‌کند.

وی اضافه کرد: فردی که معرفی می‌شود در 2‌شاخص محور‌های عمومی و اختصاصی مورد ارزیابی توسط بخش‌های مختلف قرار می‌گیرد. البته بررسی شاخص‌های عمومی از اختیار دفتر شهری خارج است و توسط بخش‌های دیگر این شاخص‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد، اما کارشناسان دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس با بررسی شاخص‌های تخصصی فرد پیشنهادی را مورد ارزیابی قرار می‌دهند.

کهندل تاکید کرد: با توجه به این‌که شهر صدرا جزو شهر‌هایی است که ۵۰ تا ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، بر اساس قانون این شهرها، فردی که به عنوان شهردار این شهر معرفی خواهد شد باید دارای سابقه مدیریت میانی باشد. وی در خصوص شاخص‌های اصلی در انتخاب شهردار صدرا عنوان کرد: در محور‌های تخصصی ارزیابی متقاضیان حضور در مسند شهرداری صدرا در کنار بررسی قوانین موجود در شهرداری‌ها باید عملکرد افراد در شهرداری‌ها هم مورد ارزیابی قرار گیرد.

سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس گفت: تاکنون یک نفر به دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری فارس برای تصدی پست شهرداری صدرا معرفی شده و اگر قرار باشد این فرد پذیرفته نشود، دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس باید به صورت کتبی دلیل یا دلایل عدم پذیرش فرد را به اطلاع عالی‌ترین مقام استان برساند.

 وی در خصوص زمان معرفی شهردار جدید صدرا تاکید کرد: زمان دقیقی برای معرفی شهردار صدرا مشخص نیست و این پروسه پس از پایان مصاحبه‌های تخصصی و پاسخ استعلام‌ها مشخص خواهد شد.
 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :