پلاک «شهر یادگیرنده» مشهد با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و جمعی از مدیران شهری و مسئولان آموزش و پرورش ضمن انعقاد تفاهمنامه وقف سواد بین شهرداری، شورای شهر مشهد و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی رونمایی شد. به گزارش ایرنا، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مبحث شهر انسانمدار از مهمترین رویکردها و راهبردهای مورد توجه مدیریت شهری و شورای شهر مشهد است. «محمدرضا حیدری» با بیان اینکه این تفاهمنامه ما را به شهر انسانمدار نزدیک میکند، افزود: شهر به عنوان موجودی زنده و پویا حیات دارد و متاثر از فضای اجتماعی است که محور آن رشد و ارتقای فضیلتها و کرامتهای انسانی است.
معاون برنامهریزی و توسعه انسانی شهردار مشهد ابراز امیدواری کرد که با این گام مهم در حوزه آموزش و پرورش و طرح وقف سواد تا سال ۱۴۰۰ مشهد شهری عاری از بیسواد شود. «شهریار آل شیخ» افزود: این تفاهمنامه گام نخست برای توسعه انواع سوادها در شهر است. وی ادامه داد: مشهد با طرح «وقف سواد» در راستای برنامه شهر بدون بیسواد در افق ۱۴۰۰ موفق به دریافت نشان بینالمللی «شهر یادگیرنده» شد و به شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده (GNLC) پیوست. آل شیخ تصریح کرد: ۲۹ هزار بیسواد در مشهد وجود دارند که اغلب آنها در حاشیه این شهر ساکن هستند و بر اساس این طرح این تعداد باید تا سال ۱۴۰۰ باسواد شوند.
نشان بینالمللی شهر یادگیرنده از سوی کمیته ملی یونسکو نوزدهم مرداد امسال توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تهران به شهرداری مشهد اهدا شد و این شهر به شبکه شهرهای یادگیرنده GNLC پیوست. هم اکنون ۲۲۴ شهر از ۵۲ کشور جهان از جمله پکن، هامبورگ، آتن، مکزیکوسیتی، دوبلین، شانگهای، پالرمو، سانتیاگو، اوکایاما و بوچئون به عضویت این شبکه جهانی درآمدهاند و امسال سومین فرایند عضوگیری این شبکه برگزار شد که در آن 3 شهر مشهد، یزد و هشتگرد از ایران به عضویت این شبکه درآمدند. پیش از این در ایران شهرهای اراک، شیراز، بهبهان و کاشان 4 عضو شبکه شهرهای یادگیرنده بودهاند.
یکشنبه 31 شهریور 1398
کد مطلب :
80084
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/7ly1
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved