رئیس پلیس آگاهی استان البرز از کشف انبار داروی قاچاق و مکمل دارویی در کرج خبر داد.
به گزارش تسنیم، «محمد نادربیگی» اظهار کرد: با تلاش ماموران، یک نیروی باند سرقت خودرو در کرج متلاشی شد و از این باند تاکنون 13 دستگاه خودرو کشف شده است.وی با بیان اینکه خودروهای کشفشده 7 دستگاه پژو پارس، 2 دستگاه سمند و یک دستگاه پژو بوده است، افزود: 10 نفر از صاحبان این خودروهای مسروقه تاکنون شناسایی شدهاند.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز با بیان اینکه این سرقتها در استان البرز انجام شده، ولی سارقان خودرو را به استانهای غربی کشور انتقال میدادند، اظهار کرد: این باند سه نفره دارای سابقه بوده و در استانهای تهران، مازندران، البرز و کردستان سرقت میکردند و در البرز سکونت داشتند.
نادربیگی با بیان اینکه یک انبار داروی قاچاق در زیبادشت شناسایی شد، گفت: ارزش داروهای مکشوفه در این انبار بیش از یک میلیارد و 600 میلیون تومان است که بیشتر داروهای قاچاق و مکملهای دارویی است.
وی با بیان اینکه این داروها در کانکس سیار نگهداری میشدند، عنوان کرد: متهم این پرونده چند وقت پیش یک پرونده دیگر داشت که برای آن دستگیر شده بود و در آن پرونده با وثیقه آزاد بود.
یکشنبه 31 شهریور 1398
کد مطلب :
80013
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/yR2n
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved