![استفاده اندک از خدمات آموزشی مهدهای کودک](/img/newspaper_pages/1398/06%20SHahrivar/13/ostanha/kerman/%D9%85%D9%87%D8%AF.gif)
استفاده اندک از خدمات آموزشی مهدهای کودک
![استفاده اندک از خدمات آموزشی مهدهای کودک](/img/newspaper_pages/1398/06%20SHahrivar/13/ostanha/kerman/%D9%85%D9%87%D8%AF.gif)
معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه 620 مهدکودک در 40 سال گذشته در استان کرمان تاسیس شده، گفت: سال گذشته 160 مهدکودک جدید ایجاد شده که امیدواریم به جایی برسیم که 90 درصد از کودکان را از خدمات آموزشی بهرهمند کنیم، زیرا در حال حاضر فقط 7 درصد کودکان استان کرمان از این خدمات استفاده میکنند که قابل قبول نیست.
به گزارش ایسنا «محمود منصوری» افزود: بهزیستی استان کرمان 42 هزار کودک را که به نوعی دچار آسیب فقر و آموزش هستند، تحت حمایت دارد که هدف اصلی از حمایتها پیشگیری از آسیبهای بیشتر و ورود به لایههای عمیقتر آسیبهاست.
وی افزود: کودکانی که مشکل دارند 2 گروه هستند که در گروه نخست خانواده صلاحیت نگهداری از کودک را دارد و باید بازسازی و توانمند شوند تا کودکان به آغوش خانواده بازگردد.
منصوری با اشاره به اینکه بیش از 4 هزار کودک دوقلو را تحت حمایت اقتصادی داریم، گفت: بیش از 5 هزار کودک با مادران خود تحت عنوان زنان سرپرست خانوار زندگی میکنند که کمکهای مالی، تحصیلی و سبد کالا از بهزیستی دریافت میکنند.
معاون بهزیستی استان کرمان گفت: قریب به 10 هزار کودک معلول نیز از بهزیستی استان خدمات میگیرند و قریب به 12 هزار کودک در مناطق حاشیهای و محروم استان در مهدهای کودک 2 وعده غذای گرم دریافت میکنند.
وی افزود: طی یک سال گذشته 700 کودک از مراکز بهزیستی خارج شدهاند که 600 نفر از این کودکان به خانوادههای جایگزین و 100 مورد به خانوادههای خودشان بازگشتهاند و استان کرمان بیشترین تعداد فرزندخواندگی را در کشور دارد.