نان بستهبندی؛ رقیب نان سنتی
چند سالی است که عادت های قدیمی و همیشگی مصرف نان های سنتی کنار گذاشته شده و نان های صنعتی در دل خانوادههای ایرانی جای خود را باز کرده اند. به گفته عرضه کنندگان این نان های حجیم شده، هماکنون بازار این نان ها بد نیست و شب ها در کمتر قفسه ای از سوپرمارکت ها، تعداد زیادی از نان های صنعتی را میتوان یافت. این گروه از نان ها یک روز در میان تولید و بعد هم از طریق توزیع کنندگان بهدست فروشندگان و عرضه کنندگان موادغذایی می رسد. مشاهدات میدانی خبرنگار«همشهری» نشان می دهد فروشندگان نان های فانتزی از نوع بسته بندی و کیفیت بالای این نانها رضایت کافی دارند. سعید که سوپرمارکتی در خیابان شهید بهشتی دارد در مورد نان های صنعتی میگوید: «مشتریان از کیفیت و تازگی این نان ها راضی هستند و میتوان گفت که این نان ها در کنار نان های سنتی در سبد خانوارها قرار گرفته است؛ از طرف دیگر معمولا نان های صنعتی به راحتی فروش میروند و قیمت مناسبی نیز دارند. بهگفته این فروشنده موادغذایی، تاریخ انقضای این نان ها نیز 4 الی 5روز است که درصورت به فروش نرفتن، نان ها مرجوع و دوباره به تولیدکنندگان بازگردانده میشود. نان های حجیم فانتزی تنها بهدست تولیدکنندگان داخلی پخت میشوند و ردپای هیچگونه تولیدکننده خارجی در بازار این نوع نان ها دیده نمیشود.