جشنواره شیرهپزی انگور در کاشمر برگزار شد
نخستین جشنواره شیرهپزی انگور در روستای قوژد بخش مرکزی شهرستان کاشمر در خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش ایرنا، رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کاشمر در حاشیه این جشنواره گفت: اغلب باغداران کاشمر در فصل برداشت انگور با روشهای بومی و محلی اقدام به تهیه شیره انگور میکنند.
«رضا یوسفی» افزود: این جشنواره با همکاری اقامتگاه بومگردی رمضانبیگ روستای قوژد و سازمان مردمنهاد گردشگری یادآوران میراث دیار ترشیز با هدف معرفی این محصول برگزار شد تا ضمن آشنایی و آموزش با نحوه تولید شیره انگور ارگانیک، زمینه فروش مستقیم این محصول برای تولیدکنندگان فراهم شود.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه شیره انگور به روش خاص و با خاک مخصوص تهیه میشود در تلاش برای ثبت دانش بومی فراوری شیره انگور هستیم. رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری کاشمر با اشاره به برگزاری سنت شیرهپزی انگور همراه با آیینهای خاص گفت: این سنت بهانهای برای حضور گردشگران و معرفی این محصول خواهد شد.