مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از ورود جدی به موضوع ایمنی کافیشاپها و رستورانها خبر داد. مهدی داوری به شهرنوشت گفت: «هماکنون طرحی در منطقه 6شهرداری تهران با همکاری آتشنشانی و شهردار این منطقه پیرامون بررسی ایمنی اماکن گردشگری آغاز شده و بهطور حتم در این منطقه متوقف نخواهد شد. قهوهخانهای که اخیرا دچار حریق شد و تعدادی از شهروندان متأسفانه جان خود را از دست دادند، پیش از حادثه از سوی آتشنشانی مورد بازبینی قرار گرفته و هشدارها و دستورالعملهای لازم به آنها اعلام شده بود. این اتفاق اما باعث شد ما نگاه جدیتری به رستورانها و اماکن تجمعی اینگونه داشته باشیم. البته، نقش شهروندان در ایمنی این اماکن را نباید فراموش کرد.» او با بیان اینکه پیشبینی تمهیدات ایمنی در اینگونه اماکن چندان پیچیده نیست، اضافه کرد: «با چند اقدام ساده و با چارهاندیشی برای راههای خروج و طرح فرار و البته کاهش بار اشتعال میتوان از بروز حوادث سهمگین جلوگیری کرد. استفاده از گونی و گیاههای خشک در کافی شاپها و چوب بهصورت غیرمعمول، زمینه بروز خطرات را افزایش میدهد.»
چهار شنبه 30 مرداد 1398
کد مطلب :
73808
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved