• چهار شنبه 12 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 22 شوال 1445
  • 2024 May 01
شنبه 26 مرداد 1398
کد مطلب : 72764
+
-

همکاری سازمان بهداشت جهانی با اصفهان

نماینده سازمان بهداشت جهانی(WHO) در ایران برای همکاری بیشتر در زمینه‌های بهداشتی و پژوهشی با استان اصفهان اعلام آمادگی کرد.
به گزارش ایرنا، «کریستف هاملمن» نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران و هیات همراه وی با سفر به استان از تعدادی از مراکز بهداشتی و تحقیقاتی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بازدید و در جلسه‌ها و مذاکره‌هایی که با مسئولان این دانشگاه داشتند، بر تحکیم روابط و همکاری‌های فی‌مابین تاکید کردند.
مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به برنامه سفر نماینده سازمان بهداشت جهانی به این استان اظهار کرد: نماینده سازمان بهداشت جهانی با بازدید از سه مرکز بهداشت و سلامت جامعه و پژوهشگاه قلب و عروق، از نزدیک در جریان فعالیت‌های بهداشتی، درمانی و تحقیقاتی قرار گرفت.

«حمید میرمحمد صادقی» با بیان این‌که در این بازدیدها، روند ارائه انواع خدمات بهداشتی و درمانی به اقشار مختلف جامعه از جمله زنان و اتباع خارجی مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت، افزود: پس از این بازدیدها، چند پیشنهاد برای توسعه همکاری‌های مختلف در زمینه‌های بهداشتی و پژوهشی با سازمان بهداشت جهانی مطرح شد.
وی با بیان این‌که در زمان حاضر پژوهشگاه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان مرکز همکار سازمان بهداشت جهانی از برخی از حمایت‌های آنها مانند اعتبار پژوهشی (گرنت) استفاده می‌کنند، پیشنهاد شد که فعالیت‌های مشترک بیشتری در این زمینه و همچنین پژوهش‌های مربوط به بیماری‌های واگیر و غیرواگیر انجام شود.

میرمحمد صادقی با اشاره به این‌که سطح بهداشتی و درمانی و شاخص‌هایی مانند مرگ و میر نوزادان و پوشش واکسیناسیون در استان مورد توجه نماینده سازمان بهداشت جهانی و همراهان وی بود، افزود: در این بازدید به بیماری سالک در اصفهان و تلاش دانشگاه علوم پزشکی برای تولید داروی آن اشاره و پیشنهادی برای همکاری سازمان بهداشت جهانی در این زمینه مطرح شد.
بیماری سالک، یک بیماری پوستی مشترک بین انسان و حیوان از جمله جوندگان است که از طریق نیش یک پشه آلوده به انگل به نام پشه خاکی هنگام تغذیه خون بیمار به انسان سالم منتقل می‌شود. مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: پیشنهادهایی نیز برای توسعه روابط و همکاری‌ها در زمینه فناوری‌های جدید، تولید دارو و تجهیزات، توسعه ارتباطات در حوزه تعلیم و تربیت پرستاران افغانستانی، ارتقای بهداشت زنان و برگزاری همایش مشترک بین ایران، ژاپن و سازمان بهداشت جهانی در این بازدیدها مطرح شد و مورد استقبال قرار گرفت.

وی با تاکید براینکه ایران در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه کشوری پیشرو محسوب می‌شود، تصریح کرد: با توجه به این نقطه قوت، سازمان بهداشت جهانی علاقه‌‌مند به توسعه همکاری‌ها و حمایت‌های خود از کشورمان در جهت الگوسازی برای سایر کشورهای منطقه است.

این خبر را به اشتراک بگذارید