• شنبه 6 مرداد 1403
  • السَّبْت 20 محرم 1446
  • 2024 Jul 27
سه شنبه 15 مرداد 1398
کد مطلب : 70747
+
-

جشنواره‌ای برای غذاهای محلی ایران

جشنواره غذاهای محلی ایران‌زمین با حضور اقوام مختلف ایرانی به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی میراث ‌فرهنگی یزد دایر شد.  به گزارش ایرنا، «سید مصطفی فاطمی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری یزد در جشنواره غذاهای محلی ایران‌زمین، با بیان این‌که یزد از دیرباز تاکنون پذیرای اقوام مختلف ایرانی بوده است، گفت: وجود خانه‌های مشهور اقوام مختلف ایرانی مانند عرب‌ها، شیرازی‌ها، اصفهانی‌ها و سایر اقوام در بافت تاریخی یزد گواه و موید همین موضوع است. وی با بیان این‌که این اقوام و سکونت آنها بیانگر فرهنگ پذیرنده‌ یزد در طول تاریخ است، گفت: باید این فرهنگ غنی همچنان حفظ شود و پایدار بماند چراکه هنوز هم در شهر یزد شاهد ازدواج‌ها و ارتباطات بین یزدی‌ها و دیگر اقوام هستیم و همین شاخص، یزد را به برندی متفاوت تبدیل می‌کند و می‌تواند معرف فرهنگ این شهر در گوشه و کنار ایران باشد. 

وی برگزاری جشنواره‌ای با غذاهای متنوع از شهرهای مختلف ایران را نیز بخشی از فرهنگ یزد دانست و در این باره تصریح کرد: این غذاها از جانب افرادی با فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف ایرانی تهیه شده، در حالی که ساکن یزد و بخشی از این شهر به شمار می‌روند. فاطمی ابراز امیدواری کرد که استقبال از این جشنواره در روزهای آتی با برگزاری برنامه‌های هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان و همچنین حضور مسئولان و هنرمندان، بسیار بیشتر شود.

«غلامعلی سفید» رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در مراسم آغاز به کار این جشنواره اظهار کرد: این قبیل جشنواره‌ها که با حضور مهمانانی از شهرهای دیگر برگزار می‌شود، ضمن تبادل فرهنگ‌ها و وحدت قومیت‌ها و فراهم ساختن شرایط فعالیت‌های ساده‌ اقتصادی، هزینه‌های کمی را به برگزارکنندگان تحمیل می‌کند.

این خبر را به اشتراک بگذارید