جشنواره غذاهای محلی ایرانزمین با حضور اقوام مختلف ایرانی به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی یزد دایر شد. به گزارش ایرنا، «سید مصطفی فاطمی» مدیر کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری یزد در جشنواره غذاهای محلی ایرانزمین، با بیان اینکه یزد از دیرباز تاکنون پذیرای اقوام مختلف ایرانی بوده است، گفت: وجود خانههای مشهور اقوام مختلف ایرانی مانند عربها، شیرازیها، اصفهانیها و سایر اقوام در بافت تاریخی یزد گواه و موید همین موضوع است. وی با بیان اینکه این اقوام و سکونت آنها بیانگر فرهنگ پذیرنده یزد در طول تاریخ است، گفت: باید این فرهنگ غنی همچنان حفظ شود و پایدار بماند چراکه هنوز هم در شهر یزد شاهد ازدواجها و ارتباطات بین یزدیها و دیگر اقوام هستیم و همین شاخص، یزد را به برندی متفاوت تبدیل میکند و میتواند معرف فرهنگ این شهر در گوشه و کنار ایران باشد.
وی برگزاری جشنوارهای با غذاهای متنوع از شهرهای مختلف ایران را نیز بخشی از فرهنگ یزد دانست و در این باره تصریح کرد: این غذاها از جانب افرادی با فرهنگها و قومیتهای مختلف ایرانی تهیه شده، در حالی که ساکن یزد و بخشی از این شهر به شمار میروند. فاطمی ابراز امیدواری کرد که استقبال از این جشنواره در روزهای آتی با برگزاری برنامههای هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان و همچنین حضور مسئولان و هنرمندان، بسیار بیشتر شود.
«غلامعلی سفید» رئیس شورای اسلامی شهر یزد نیز در مراسم آغاز به کار این جشنواره اظهار کرد: این قبیل جشنوارهها که با حضور مهمانانی از شهرهای دیگر برگزار میشود، ضمن تبادل فرهنگها و وحدت قومیتها و فراهم ساختن شرایط فعالیتهای ساده اقتصادی، هزینههای کمی را به برگزارکنندگان تحمیل میکند.
سه شنبه 15 مرداد 1398
کد مطلب :
70747
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/lqgJ
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved