
هیاهویی برای هیچ
داستان قطع بودجه مصوب رسانه ملی و گاندو

وقتی مجموعه تلویزیونی «گاندو» به پایان رسید، برخی از رسانهها از دلخوری دولت و سیاستمداران دولتی از صداوسیما گفتند و اینکه سریال گاندو نقدهای جانبدارانه به دولت و عملکرد آن داشته است. قصه اظهارنظرها، توییتها، کنشها و واکنشهای مردان سیاست به پایان نرسیده بود که خبر قطع بودجه سازمان توسط دولت بهخاطر پخش «گاندو» بازتاب پیدا کرد؛ بازتابی که برخی از رسانهها هر روز به آن پرداختند و برخی نیز واکنشهای تندی علیه آن داشتند.
در برخی اخبار عنوان شد تخصیص بودجه 3 ماهه دوم صداوسیما صفر شده و بناست با ندادن بودجه به این سازمان از سوی دولت، اعمال فشار بیشتری برای پذیرفتن شرایط به صداوسیما وارد شود. بعد از این خبر، سخنگوی دولت به انتشار اخباری درباره نحوه تخصیص بودجه صداوسیما از سوی دولت واکنش نشان داد؛ علی ربیعی عنوان کرد: «در فضای سیاستزده غیراخلاقی، اینبار پرداخت بودجه صداوسیما از سوی دولت را به مسائل پیش پاافتاده مرتبط کردهاند. دولت، بودجه رسانه ملی را با همه محدودیتهای خود فراهم میکند و هرگز حقوق و دستمزد کارکنان خدوم و زحمتکش این دستگاه مهم را فدای سوگیریهای معدودی نمیکند.
طی مذاکره با آقای پورمحمدی، معاون سازمان برنامه و بودجه مشخص شد هنوز بودجه تعداد زیادی از دستگاهها تخصیص نیافته است و تا پایانماه تخصیص همه دستگاهها ازجمله صداوسیما صادر خواهد شد.»
هیاهویی که برخی از رسانهها برای سریال گاندو به پا کردند، ذهنها را به ماجرای 10سال پیش میبرد؛ همان رسانههایی که حالا عوامل سریال اعم از سازندگان و بازیگران سریال «گاندو» را مورد تقدیر قرار میدهند، زمانی یکی از این بازیگران سریال را بهخاطر کارگردانی نمایش «هدا گابلر» مورد عتاب قرار دادند و هر روز با نشر خبر از این نمایش و بولتنسازی علیه کارگردان آن، باعث شدند که کارگردان و عوامل اجرایی نمایش هر روز برای دفاع از خود به دادسرا بروند.